Katalin hercegné mindenkit meglepett: egy királyi kommentátor nyilatkozott

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Northfoto - Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage
balmoral katalin hercegné Vilmos herceg
Megviselte a betegség, de újra megpróbál minél aktívabb lenni. Katalin hercegné Vilmossal Balmoralba utazott, hogy Károly király mellett legyenek.

Amióta Katalin hercegné kemoterápiás kezelése véget ért, elkezdett visszatérni feladataihoz és többet találkozik Károly királlyal és Kamillával is. „Üdvözlendő, de váratlan fejlemény volt, ahogy megjelent Vilmossal Balmoralban”  – nyilatkozta egy vezető királyi kommentátor.

Katalin hercegné túl van a kemoterápián, karácsonyi koncertet szervez
Katalin hercegné túl van a kemoterápián, karácsonyi koncertet szervez
Forrás: Northfoto

Katalin hercegné, Vilmos és Károly szövetsége egyre erősebb 

„Be kell vallanom, nagyon meglepett, hogy ilyen hamar újra Balmoralban - ahol fotók is készültek  - láttam Vilmost és Katalint” - mondta Jennie Bond, a BBC Royal volt tudósítója az OK-nak! „Nem tudom, hogy velük voltak-e a gyerekek, de a látogatásuk rávilágít arra, mennyire fontosnak érzik, hogy Károllyal minél több időt töltsenek együtt. Néhány hét telt el azóta, hogy Katalin hercegné bejelentette, vége a kemoterápiának, Vilmos herceg pedig most különösen fontosnak érzi, hogy szorosabb kapcsolatban legyen az apjával, aki még mindig rákkezelés alatt áll” - tette hozzá. „Az apa és fia között mindig is erős kötelék volt, ami még inkább azzá vált, hogy Károly és Katalin egy időben vettek részt a kezeléseken. A betegség pedig még szorosabbra kovácsolta Katalin és Károly kapcsolatát is, a király szeretettel 'kedves menyének' szólítja a hercegnét” - nyilatkozta. 

Katalin óvatosan, de belevetette magát a munkába

Miután befejezte a kemoterápiát, Katalin hercegné karácsonyi koncertet szervez. A negyedik Royal Carolst fogja forgatni: Együtt karácsonykor a Westminster apátságban decemberben, amelyet szenteste adnak le. A szeptember 9-én közzétett videóban Katalin hercegné megrázó szavakkal mondta el, hogyan élte meg a családja a kemoterápiás kezelést, amit végre befejezett, így újult erővel állhat mukába: „Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt a családunk számára. Az élet, amit éltél, egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogy eligazodjunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton. A rák által kijelölt út mindenki számára összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan, különösen a hozzád legközelebb állók számára... Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztette Vilmost és engem, hogy elgondolkodjunk, és hálásak legyünk az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket oly sokan közülünk gyakran természetesnek vesznek: az egyszerű szeretetért és azért, hogy szeretnek”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.