7 jelentőségteljes pillanat Katalin hercegné friss videójából, amit lehet, hogy észre sem vettél

gyógyulás katalin hercegné kemoterápia
Megható videóval jelentette be, hogy vége a kemoterápiának, meggyógyult a rákból. Katalin hercegné üzenete különleges pillanatokat mutat a hercegi pár és gyermekeinek életéből, ráadásul az egész család együtt van.

Érzelmes videóüzenettel lépett a nyilvánosság elé Katalin hercegné, aki márciusban jelentette be, hogy rákbeteg. A kisfilmben, amivel követőinek üzen, családjával kirándul, méghozzá olyan meghitt képeken, amilyeneket ritkán láthatunk a királyi családról. Katalin szavai jól érzékeltetik, milyen nehéz időszakon ment át a család, vegyük sorra, hogy milyen különlegességeket találtunk a képkockákon, amelyeket elsőre lehet nem is vettél észre. 

Katalin hercegné a királyi szakértők szerint erősebb, mint valaha
Katalin hercegné megható képsorokat tett közzé
Forrás: Northfoto

Katalin hercegné üzenete: hét érzelmes pillanat

1. Egy kirándulás képei

Katalin és családja együtt élvezik a természet közelségét. Sétálnak, nevetgélnek, idilli hangulatban búcsúznak a kemoterápia nehéz időszakától. Ráadásul a felvételeken Katalin és Vilmos átölelik egymást, ilyen érzelmes pillanatot ritkán láthatunk tőlük. 

Katalin hercegné mindig is szeretett kirándulni
Forrás: The Prince and Princess of Wales

2. A gyűrű

Katalin egy mezőn sétál, és bal kezén ugyan gyűrűt hord, de nem az eljegyzési gyűrűjét, ami annak idején Diana hercegnéé volt, és amit Vilmos 2010-ben húzott az ujjára. Helyette egy egyszerűbb, visszafogottabb darabot visel, ami sokak szerint az újrakezdés jelképe. 

Katalin gyűrűje az újrakezdés jelképe
Forrás: The Prince and Princess of Wales

3. Katalin szülei is megjelennek

Az idejét nem tudjuk, hogy Katalin szülei mikor jelentek meg nyilvánosan, ezúttal a videóban kártyajátékot játszanak unokáikkal. Katalin szüleiről köztudott, hogy sok támogatást nyújtanak a lányuknak és családjának. Igaz, csak egy pillanatra látni őket a videoüzenetben, de ezzel Katalin nekik is megköszöni a támogatást, amit a betegsége idején kapott és egyben a család fontosságát is hangsúlyozza. 

A hercegné a szüleinek is megköszöni a támogatást
Forrás: The Prince and Princess of Wales

4.  Hello, Orla!

A videoüzenetben megjelenik a család fekete spánielje, Orla. A kutya a legtöbb családi eseményen ott van, ezúttal séta és piknik közben látható rövid ideig, ahogy Katalin simogatja, miközben Vilmossal üldögél. Orlát legutoljára Charlotte hetedik születésnapján készült fotókon láthattuk. 

Orla családtag Katalinéknál
Forrás: The Prince and Princess of Wales

5 . Játék a gyerekekkel

A felvételeken Katalin mellett nem csak Vilmos, hanem mindhárom gyermekük is szerepel. Játékosak, viccelődnek, ami azt jelenti, Katalinnak a családja a legfontosabb. A videóban csak a gyerekek szavai szakítják meg anyjuk üzenetét, ez is jelzi, hogy a gyerekek milyen szerepet játszanak anyjuk életében. 

A gyerekek a legfontosabbak
Forrás: The Prince and Princess of Wales

6. Vilmos remek apa

A film néhány képkockáján Vilmos egy kis hernyót szed ki kislánya hajából, méghozzá azzal a kártyával, amivel éppen játszanak, így a trónörökös megmutatja, hogy nem csak gondoskodó férj, hanem remek apa is egyben. 

Vilmos remek apa
Forrás: The Prince and Princess of Wales

7. A szimbolikus pillangó

Katalin a film végén egy pillangót tart a kezében, ami nem sokkal később szabadon elrepül. Az üzenetnek ez a része sorstársaihoz szól. Katalin együttérzéséről biztosítja azokat, akik szintén rákban szenvednek, és azt mondja, a sötétség után mindig fény jön.  

Katalin a sorstársainak is üzen
Forrás: The Prince and Princess of Wales

  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.