Matt Damon kegyetlennek tartja Ben Afflecket: nem tetszik neki az, ahogy a válását intézi

Matt Damon és Ben Affleck
Getty Images - Getty Images via AFP
barátság válás Ben Affleck Matt Damon Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez válása nemcsak a közvetlenül érintetteknek jelent nagy csapást, hanem a sztárpár barátainak is. Matt Damon pedig most Jennifer Lopez mellé állt, mert kegyetlennek tartja a barátját.

Matt Damont nem nyűgözte le az, ahogyan Ben Affleck kezelte a válását. Évtizedniy barátság ide vagy oda, Matt Damon kiállt Jennifer Lopez mellett. „J. Lo bizalmas viszonyt alakított ki Matt Damonnal" - árulta el egy forrás. „Megnyugtatónak tartja, és reméli, hogy a barátságuk a válás után is megmarad, ráadásul Jennifer a későbbiekben is szeretne vele dolgozni."

Apple Original Films' "The Instigators" New York Premiere Matt Damon
Matt Damonnek nem tetszik Ben Affleck viselkedése
Forrás: WireImage

Matt Damon kegyetlennek tartja Ben Afflecket

Jennifer Lopez és Ben Affleck válása nemcsak a közvéleményt osztotta meg, hanem a családot és a barátaikat is. Matt Damon pedig, bár mindig Ben Affleck barátja lesz, most Jennifer Lopez mellé állt.

„Mattnek nagyon nehéz volt végignézni és elnézni vagy akár megbocsátani Ben viselkedését, amit kegyetlennek és teljesen indokolatlannak tart. Próbál nem beleszólni, és nagyon jól látja, hogy az élet J. Lo-val valószínűleg kihívás volt, de nem olyan mértékben, hogy megérdemelte volna, hogy megalázzák és lealacsonyítsák" - folytatja a forrás. Matt Damon és felesége szerint Ben Afflecknk sokkal több empátiát kellett volna mutatnia.

„Matt mindig is hűséges lesz Benhez, a bennfentes elismerte, hogy de elég régóta ismeri őt ahhoz, hogy tudja, megvannak a maga démonai, és semmiképpen sem tökéletes. Nem tehet róla, de nagyon szimpatikus neki J. Lo" - mondta a bennfentes. „Próbál független maradni és elsimítani a dolgokat mindkét oldalon, de Ben ezt egyáltalán nem viseli jól. Nagyon rosszul esik neki, ha azt azt sugallják, hogy valahogy ő volt a hibás. Azt mondja, ha Matt, vagy bárki más az ő helyében lett volna, tízszer gyorsabban elmenekült volna abból a házasságból." 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.