Ez a 9 mondat jelezheti, hogy megcsal a párod

megcsalás, hűtlenség, félrelépés
Shutterstock/Cast Of Thousands -
hűtlenség párkapcsolati problémák kommunikáció megcsalás félrelépés
Egy párkapcsolatban sajnos nem ritka, hogy az egyik fél félrelép. A megcsalás természetesen titokban zajlik, de van néhány olyan mondat, ami, ha túl gyakran hangzik el a párunk szájából, árulkodó lehet. Ezekre a jelekre érdemes odafigyelni, mert segíthetnek leleplezni a hűtlen félt.

A megcsalás az egyik legfájdalmasabb árulás, amit egy párkapcsolatban átélhetünk, és bár senki sem akarja megtapasztalni, sajnos nincs kapcsolat, amely teljesen mentes lenne ettől a kockázattól. Érdemes ébernek lenni, hiszen gyakran apró jelek, piros zászlók utalnak arra, hogy valami nincs rendben. Egy-egy véletlenül elejtett mondat is árulkodó lehet. Azonban ha bármit is gyanúsnak találsz, ne támadd le rögtön a párod! Inkább ülj le vele higgadtan, és próbáljátok meg tisztázni a helyzetet, mert előfordulhat, hogy aggodalmaid alaptalanok, és nincs szó hűtlenségről.

megcsalás, hűtlenség, félrelépés
Szembesülni a megcsalás tényével fájdalmas, de derüljön ki inkább az igazság, minthogy hazugságban éljünk.
Forrás: Shutterstock/LightField Studios

Íme 9 mondat, ami mögött megcsalás bújhat meg

A hűtlenség jelei néha nehezen felismerhetők, attól függően, hogy mennyire jól megy valakinek a kettős élet és a füllentés a párja előtt. Viszont ha a női megérzésed azt súgja, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban, érdemes odafigyelni bizonyos mondatokra. Elsőre talán ártalmatlannak tűnnek, de ezek a kifejezések figyelmeztető jelek lehetnek arra, hogy valami nincs rendben. Ne hagyd figyelmen kívül őket!

1. „Ha megcsalnálak, mit tennél?” 

 Az ilyen feltételes kérdések sokszor árulkodnak a rejtett gondolatokról. Ha a párod felteszi ezt a kérdést, elképzelhető, hogy már megfordult a fejében a megcsalás gondolata.

2. „Sajnálom, hogy egész nap nem írtam. Nagyon elfoglalt voltam.”  

Egy zsúfolt és pörgős nap sem lehet elég indok arra, hogy egy gyors üzenet ne férjen bele. Ha ez rendszeressé válik, érdemes elgondolkodni, hogy talán több is van a háttérben.

3. „Miért érdekel, hogy hova megyek?” 

 Ha a párod hirtelen titkolózni kezd a tartózkodási helyéről, az arra utalhat, hogy valamit rejteget előled – ami akár lehet egy titkos viszony is. Egy egészséges kapcsolatban az átláthatóság nem okoz problémát. Ha a párod kerüli a válaszokat, az arra utalhat, hogy van valami, amit rejteget.

4. „Annyira buta vagy.”  

A sértegetés, különösen az intelligenciádra tett megjegyzések, a kapcsolatban mélyebb megvetésre utalhatnak, ami gyakran a félrelépés előjele lehet.

5. „Úgy érzem, már nem értékelsz engem.” 

 Ha a párod úgy érzi, hogy nem kap elég megbecsülést tőled, az annak a jele is lehet, hogy máshol keres elismerést, talán valaki másnál.

6. „Mostanában egyre többet kell utaznom a munka miatt.”  

A munka miatti, akár több napos "üzleti út" gyakran használt kifogás, amivel a hűtlen fél megpróbálja leplezni a hollétét anélkül, hogy gyanút keltenének párjukban.

7. „Valószínűleg megvoltak az okai, hogy megcsalta őt.”  

Ha valaki védelmébe veszi azokat, akik megcsalnak, az arra utalhat, hogy bizonyos helyzetekben jogosnak tartja a hűtlenséget.

8. „Te megcsalsz engem?”

Ez a kérdés sokszor a saját bűntudat kivetítése, azt feltételezve, hogy te is hűtlen lehetsz.

9. „Nem akarom megadni a telefonom pin kódját!”  

Bár a magánélet fontos, ha valaki túlzottan őrzi a készülékeihez való hozzáférést, az arra utalhat, hogy rejteget valamit előlünk, ami kompromittáló lehet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.