Így reagáltak Dave Grohl gyerekei apjuk árulására: szeretőjétől született kislánya az énekesnek

Dave Grohl, a Foo Fighters énekese a feleségével és a gyerekeivel
Getty Images - Matt Winkelmeyer
megcsalás Dave Grohl gyerekek reakció
A Foo Fighters énekese sokkoló bejelentést tett az Instagramon: megcsalta feleségét és született a szeretőjétől egy kislánya. Dave Grohl gyerekei így reagáltak apjuk árulására.

A Foo Fighters frontembere mindenkit megdöbbentett bejelentésével, nyilatkozatát az Instagram-oldalán tette közzé. Ebben elismerte, hogy megcsalta feleségét, akivel már 21 éve házasok, és a szeretőjétől született egy kislánya, így négygyerekes apává vált az énekes. Dave Grohl gyerekei így reagáltak apjuk sokkoló közleményére.

Dave Grohl gyerekei és felesége
Dave Grohl gyerekei és felesége
Forrás: Getty Images

Dave Grohl gyerekei így reagáltak arra, hogy apjuknak a szeretőjétől született gyereke

A rajongók megdöbbentek a Foo Fighters frontemberének bejelentésétől, Dave Grohl ugyanis Instagram-oldalán közölte, hogy megcsalta a feleségét és született egy lánya a szeretőjétől. „Nemrég egy kislány apukája lettem, aki a házasságomon kívül született. Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek. Szeretem a feleségemet és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat" - írta a zenész a nyilatkozatában, ami arra enged következtetni, hogy a megcsalása nem vezetett a házassága végéhez - legalábbis egyelőre. A kommentelési lehetőséget kikapcsolat a posztnál, ezzel kerülve el, hogy a rajongók a bejegyzése alatt kifejthessék a véleményüket a helyzetről.

Az énekes és felesége, Jordyn Blum 21 éve házasok, ezalatt 3 közös gyerekük született: a 18 éves Violet, a 15 éves Harper és a 10 éves Ophelia. Az ő megbocsátásukat is igyeszik elnyerni a zenész, de úgy tűnik, hogy nem reagáltak túl jól a helyzetre, ugyanis teljesen elrejtőztek a nyilvánosság elől. Szavakkal nem kommentálták a történteket, de a reakciójuk ettől még beszédes: a két idősebb lány, Violet és Harper törölték magukat az Instagramról, profiljuk mostantól nem elérhető. 

Violet az elmúlt években többször is csatlakozott édesapjához a színpadon, először akkor, amikor 12 éves volt: egy jótékonysági rendezvényen léptek fel együtt, majd 2023-ban a Glastonbury Fesztiválon szintén együtt énekeltek, édesapja pedig kijelentette, hogy ő a kedvenc énekesnője a világon. 

Középső lánya, Harper szintén csatlakozott már édesapjához a színpadon, 2018-ban egy jótékonysági rendezvényen, a legkisebb gyerekével Opheliéval azonban még nem léptek fel együtt. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy Dae Grohl szeretőjétől született gyerekét hogyan nevezték el, ahogy arról sem, hogy pontosan mikor született a kislány.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.