Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi második esküvőjükre készülnek

firenze Jake Bongiovi Millie Bobby Brown
A pár a szűk körű esküvő után most hatalmas partit ad. Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi Firenzében kelnek újra egybe szeptember 21-én.

Tavasszal a legnagyobb titokban házasodtott össze Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi. A fiatalok szűk körű ceremónián, amin csak a közeli családtagok voltak jelen, mondták ki a boldogító igent, de már akkor bejelentették, terveznek egy nagyobb ünnepséget is majd később.

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi második esküvőjükre készülnek
Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi második esküvőjükre készülnek
Forrás: Northfoto

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi második esküvőjére készül Olaszországban.

A boldog pár, Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi – akik májusban egy szigorúan titkos ceremónián kötötték össze életüket  – jelenleg Firenzében tartózkodnak, ahol a második esküvőjükre készülnek. Ha igaz a szóbeszéd, szeptember 21-én erősítik meg hűségesküjüket. Az ünneplést az Egyesült Királyságban kezdték, mielőtt felszálltak volna egy olaszországi járatra. Egy forrás a Sunnak azt nyilatkozta: Millie és Jake stílusosan indították esküvőjüket, béreltek egy asztalt a Sheeshben, ott vacsoráztak a családjukkal, köztük Millie szüleivel, Kellyvel és Roberttel. Hatalmas buli lesz”. 

Megindult a találgatás: Taylor Swift lehet a fellépő?

A pár ezúttal látványos ceremóniát és fogadást tervez, sőt egy híres előadót, egy brit énekesnőt - aki idén a legnagyobb névnek számít a szakmában -  is meghívtak a partira. Mivel Mille annak idején Instagram-posztban, Taylor Swift slágerét idézve jelentette be, hogy kapcsolatuk Bon Jovi fiával komolyra fordult, még az is elképzelhető, hogy ő énekel a fiatal párnak és vendégeinek.  "I've loved you three summers now, honey, I want 'em all" (Már 3 nyár óta szeretlek, édesem, mindet akarom) - idézi az Enola Holmes címszereplője Taylor Swiftet, és egy hatalmas eljegyzési gyűrűt villantott a Jake Bongiovival közös fotón.

Az első esküvőt mindenképpen bensőségesre tervezték

Millie és Jake 2023 áprilisában jelentették be az eljegyzésüket, a Stranger Things színésznője az év augusztusában pedig elárulta, hogy az esküvő mindenképpen privát lesz. "Úgy érzem, fontos, hogy ezeket a dolgokat, az élet apró, értékes pillanatait, nagyon közel tartsuk magunkhoz" - mondta. A pár egyébként nyilvánosan 2022-ben jelent meg együtt először.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.