Ismerd meg Hugh Bonneville új barátnőjét - Fotók a párról

Hugh Bonneville
ITV - Nick Briggs
szerelem Hugh Bonneville párkapcsolat
Egy londoni forgatáson kapták lencsevégre a színészt és kedvesét. Hugh Bonneville kivirult Heidi Kadlekova mellett.

Londonban látták új barátnőjével, Heidi Kadlekovával a színészt. Hugh Bonneville nyíltan vállalja kapcsolatát.

Hugh Bonneville
Hugh Bonneville a Downton Abbey Grantham grófjaként lett világsztár
Forrás: ITV

Hugh Bonneville újra szerelmes

Hugh Bonneville és felesége Lulu Evans 2023-ban, 25 év házasság után váltak el. A színész ezt követően Claire Rankin kanadai színésznővel randevúzott. Most úgy tűnik, Heidi Kadlekova vegáninfluenszer mellett találta meg a boldogságot, akivel le is fotózták őket pénteken Londonban. Úgy tudni, a színész arra kérte Heidit, tartson vele a Go Away utolsó jeleneteinek forgatására. Bonneville a leállási szüneteket mindig a barátnőjével töltötte. „Hugh egészen más ember lett, amióta Heidivel van. Ők ketten igazán szerelmesek egymásba” - nyilatkozta egy bennfentes. 

Ki Heidi Kadleková? 

Heidi vegáninfluenszer, a közösségi médiában pedig világutazóként és elkötelezett állatvédőként jellemzi önmagát. „Élj etikusan, mindig kedvesen és együttérzéssel” - írta a közösségi oldaán.  Heidinek van egy kislánya, Gabriella, akit magával visz utazásaira. 2019-ben a Mount Everest alaptáborát is megjárták. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.