Egy hónappal a halála előtt II. Erzsébet királynő megdöbbentő dolgot állított Meghan Markle-ről

Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF
Getty Images/Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF - Max Mumby/Indigo
brit királyi család II. Erzsébet királynő Meghan Markle
A hírek szerint egy hónappal a halála előtt, 2022 augusztusában, a néhai királynő egy kegyetlen megjegyzést tett Meghan Markle-re a balmorali kastélyban tartott italos fogadáson. II. Erzsébet királynő "átlátott Meghan Markle-en" – állítja egy, a családhoz közel álló forrás.

A forrás azt állítja, hogy II. Erzsébet királynő "átlátott Meghan Markle-en", és a sussexi hercegnőt "gonosznak" is nevezte. Az eseményről beszélve a forrás elmondta: "Mindenki megdöbbent, amikor a néhai királynő a sussexi hercegnéről tett állítólagos megjegyzést."

II. Erzsébet királynő, Meghan Markle, Harry herceg
II. Erzsébet királynő gonosznak nevezte Meghan Markle-t
Forrás: Getty Images

Egy hónappal a halála előtt II. Erzsébet királynő megdöbbentő dolgot állított Meghan Markle-ről

A forrás azt is hozzátette: 

"A királynőre egyátalán nem volt jellemző, hogy ilyen szót, mint a 'gonosz' használjon Meghan leírására, de egyértelműen átlátott rajta. Megdöbbentő volt hallani egy ilyen mondatot a legmegbocsátóbb nőtől a Földön."

A forrás azt is hozzátette: "Az italok előtt a vacsora alatt egy kisebb csoport beszélgetett a monarchával, és ő elmondta, hogy Harry találkozása Meghannal teljes katasztrófává vált, és gonosznak nevezte őt. Ekkor már tudtuk, hogy a királynő egészségi állapota romlik, és már csak hónapjai maradtak, úgy tűnt, hogy sajnálja, ahogyan a dolgok alakultak." A sussexi hercegnő legutóbb az Egyesült Királyságban 2022 szeptemberében, II. Erzsébet királynő temetésén jelent meg, amikor Harry herceggel együtt részt vett a megemlékezésen.

Meghan és Harry 2020-ban visszalépett a királyi kötelezettségektől, és úgy döntöttek, hogy Montecitóba, Kaliforniába költöznek, ahol most két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel élnek. Azóta a pár több tévés interjút is adott, amelyekben a királyi családon belüli magánéletükről meséltek. Egy többmillió fontos szerződést kötöttek a Netflixszel, a páros pedig megjelentette a 'Harry & Meghan' című dokusorozatát, amelyben beszéltek a királyi család más tagjaival való kapcsolatukról.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.