Megható pillanatok: Nicole Kidman lányait Jessica Rowe 17 éves lánya vigasztalta nagymamájuk temetésén

"The Perfect Couple" Los Angeles Premiere - Arrivals, Nicole Kidman
Variety via Getty Images/"The Perfect Couple" Los Angeles Premiere - Arrivals - Variety
temetés Nicole Kidman család
Megható pillanatoknak lehettek tanúi, akik látták, hogyan vigasztalja Sunday Rose-t és húgát, Faith Margaretet Jessica Rowe lánya a nagymamájuk, Janelle temetésén. Nicole Kidman lányai szorosan ölelték a 17 éves modellt, Allegra Overtont.

Nicole Kidman édesanyja, Janelle 84 éves korában halt meg a múlt hónapban, alig néhány órával azelőtt, hogy a színésznő a Velencei Filmfesztiválon átvette a legjobb színésznőnek járó díjat a Babygirl című filmben nyújtott alakításáért. 

2018 AACTA Awards Presented by Foxtel | Red Carpet, Nicole Kidman és édesanyja
Nicole Kidman és néhai édesanyja
Forrás: Getty Images

Overtonék és a Kidman-Urban család szoros kapcsolatot ápolnak, van, hogy az ünnepeket is együtt töltik. Nem csoda, ha a sztárpár lányai Allegrához fordulnak vigaszért. A 16 éves Sunday Rose és húga, a 14 éves Faith szorosan ölelte a 17 éves Allegrát a Szent Ferenc Xavéri templom előtt, ahol a szertartást tartották.

Allegra Overton, akinek mindkét szülője, Jessica Rowe és Peter Overton is újságíró, elegáns fekete ruhát viselt, ahogy a két Kidman-lány is teljesen feketébe öltözött, és szemmel láthatólag nagyon szomorúak voltak. De nemcsak Allegra, hanem édesapja, az ausztrál 9-es csatorna veterán újságírója Peter is a Kidman gyerekeket és unokatestvérüket, Lucia Hawley-t vigasztalta, akinek tekintetén látszott, hogy összetört a szíve nagymamája halála miatt.

Nicole Kidman teljesen összetört, férje, Keith Urban támogatta a temetésen

A hollywoodi sztár korábban, láthatóan összetörve és elérzékenyülve érkezett a temetésre, férje, Keith Urban támogatásával. A Kidman család ugyanabban a templomban búcsúzott Janelle-től, ahol Nicole édesapja, Antony temetését tartották 2014 szeptemberében.

A múlt hónapban Nicole és nővére, Antonia az Instagramon közös posztban, eddig nem látott családi képekkel emlékezett meg néhai édesanyjáról.

A temetésen készült fotókat a Daily Mailen nézhetitek meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.