Jennifer Lopez egyedül, Ben Affleck Jennifer Garnerrel érkezett ugyanarra a rendezvényre

Brentwood Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Hiába vesznek részt ugyanazon az eseményen, nem mennek együtt. Jennifer Lopez helyett inkább Jennifer Garnert kísérte el Ben Affleck.

Los Angelesben, Brentwoodban ismét együtt látták Ben Afflecket és Jennifer Garnert. Az ott tartott rendezvényen Jennifer Lopez is részt vett, ő egyedül érkezett. Affleckkel és Garnerrel 15 éves gyerekük Serephina is ott volt. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez egyedül volt, miközben Affleck Garnerrel érkezett
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez rájött: nem kell, hogy társa legyen 

Jennifer Lopez a múlt héten beszélt először a válásukról az Interview magazinnak. Azt mondta, hogy úgy érezte, az egész világa összedőlt azzal, hogy beadta a válókeresetet, és hozzátette, izgatottan várja, hogy papíron is egyedülálló legyen. „Teljesnek kell lenned, ha valami teljesebbet akarsz” – magyarázta. „Azok az emberek - mint én is - akik romantikusak, szeretnek kapcsolatban élni, és szeretnének megöregedni valakivel, azt gondolják, hogy ez kell ahhoz, hogy teljesek és boldogok legyek. Pedig nem kell” - tette hozzá. 

Jennifer Garner és Ben Affleck csak barátok

Lopez és Affleck házasságának megromlása óta a színész gyakran kereste Garner társaságát: a legutóbb közös képeket, amelyek róluk készültek, itt nézheted meg. Egyrészt közös gyerekeik miatt is, másrészt volt felesége az, aki mellett biztonságban érzi magát. Jennifer Garner azonban nem szingli és a nemrégiben készült lesifotók tanúsága szerint vőlegényével, John Miller üzletemberrel a legnagyobb harmónia van közöttük. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.