Azt beszélik: Kanye West és Bianca Censori elváltak

Kanye West and Bianca Censori
Byline: TheImageDirect.com -
szakítás Kim Kardashian Kanye West Bianca Censori
A sztárpár kapcsolata zátonyra futhatott. Kanye West Kim Kardashian után Bianca Censoritól is elválhatott.

Lapinformációk szerint újra elvált ember Kanye West. Egyes információk szerint egy ideje megromlott a kapcsolatuk és külön élnek, mások azt állítják, már be is adták a válókeresetet. 

Kanye West és Bianca Censori elválhattak
Kanye West és Bianca Censori elválhattak
Forrás: Northfoto

Kanye West befejezte Biancával

A Daily Mail úgy tudja, a 47 éves West Tokióban tartózkodott, míg a 29 éves Censori Ausztráliába repült, hogy családjával legyen ebben a nehéz időszakban. A TMZ pedig egyenesen arról számol be, hogy West kijelentette, befejezte Biancával, de a szakítás okáról nem beszélt. Ami biztos, hogy szeptember 20 óta nem látták őket együtt. Kanye West és Bianca Censori 2023 januárban fogadtak egymásnak örök hűséget, mindössze egy hónappal azután házasodtak össze, hogy Kim Kardashian és a rapper válását véglegesítették. 

A legutóbbi képek Tokióban készültek róluk 

Az utolsó közös fotókon Biancát melltartó nélkül, átlátszó felsőben kapták lencevégre, miközben a rapper gyerekeivel vásárolnak Tokióban. 

Kim mindig is utálta Biancát

Kim Kardashian nem egyszer hangoztatta, elege van abból, ahogy Bianca kinéz, és ez akkor zavarja különösen, ha Kanye Westtel közös gyerekei is velük voltak. Állítólag kifejezetten utasította exét, hogy ne engedje, hogy Censori a gyerekei előtt mutogassa magát. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.