Kim Kardashian pontosan tudja, min megy keresztül Bianca Censori

Kim Kardashian
Instagram/Kim Kardashian -
kontroll Kim Kardashian Kanye West Bianca Censori
Úgy tudni, Kanye West és Censori kapcsolata a végéhez ért. Kim Kardashian megérti Biancát, de tudnia kellett volna, mibe ment bele.

Alig pár hónappal, miután Kanye West és Kim Kardashian válását kimondták, a rapper felségül vette Bianca Censorit. A szerelem azonban nem tartott sokáig, azt beszélik, válnak. 

Kim Kardashian tudja, min megy át Bianca Censori Kanye West mellett
Kim Kardashian tudja, min megy át Bianca Censori Kanye West mellett
Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian pontosan tudja, min ment át Kanye mellett Bianca

A valóságshow-celeb elmondta, hogy Kanye West irányításmániája nála is megnyilvánult: megmondta neki, mikor, mit vegyen fel és az élet minden területén nyomást gyakorolt rá. "Sajnálom, de tudnia kellett volna, mibe megy bele" - nyilatkozta Kim Kardashian, aki épp exe természetét ismerve utasította Kanye-t, hogy ne engedje, hogy Bianca szinte pucéran flangáljon a gyerekei mellett.  Az utolsó közös fotókon Biancát melltartó nélkül, átlátszó felsőben kapták lencevégre, miközben a rapper gyerekeivel vásárolnak.

Kanye West és Bianca szakításának oka

A TMZ szerint West és Censori szeptember 20-án találkoztak utoljára Tokióban. A lap úgy tudja, West kijelentette, befejezte Biancával, de a szakítás okáról nem beszélt. Jólértesültek szerint Kanye kontrollmániája vezetett kenyértöréshez. "Kanye ugyanazt csinálta Biancával, amit korábban a házasságuk alatt Kimmel. A különbség az, hogy amikor Kimet öltöztette, még tisztelték..."  - nyilatkozta egy informátor

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.