Ritka pillanat: lányával fotózták le Meg Ryant

Daisy paparazzi Meg Ryan Jack Quaid
A színésznőről és Daisyről Los Angelesben készültek fotók. Meg Ryan kínai származású lánya felnőtt nő lett.

Meg Ryan és lánya Los Angelesben sétált, amikor lesifotók készültek róluk. A színésznő és a 20 éves Daisy almát eszegettek, amikor lencsevégre kapták őket.

Meg Ryan spotted out with her daughter in Tribeca
Meg Ryan és lánya, Daisy
Forrás: Northfoto

Meg Ryan imádja Daisyt

Meg Ryan 2006-ban fogadta örökbe Kínából Daisyt: szoros anya-lánya viszony van kettőjük között. A színésznő 2023-ban azt nyilatkozta, biztos benne, hogy az égiek neki szánták Daisyt és boldog, hogy ő nevelhette fel. „Ez egy varázslatos kapcsolat” - mondta Ryan. Anyáról és lányáról a legfrissebb paparazzifotókat itt nézheted meg. Meg 2023-ban a People-nak arról beszélt, hogy mindig is foglalkoztatta az örökbefogadás gondolata, majd elmondta, hogy annak különösen örül, hogy fia, Jack és Daisy nagyon jól kijönnek egymással. „Két nagyszerű gyerekem van. Viccesek, okosak, kedvesek, érdeklődnek mások iránt, kíváncsiak a világra. Úgy érzem, mindkettőjük jobbá teszi a világot, és nagyon büszke vagyok rájuk” - nyilatkozta. 

EXCLUSIVE: Meg Ryan Drops Off Daisy at Nursery, Meg ryan és daisy
Anya és lánya 2008-ban 
Forrás: Northfoto

A színésznő fia már felnőtt férfi

Meg Ryan és Dennis Quaid olyan régóta nincsenek már együtt, hogy szinte el is felejtettük, hogy ők egykor házasok voltak, sőt közös gyerekük is született. A 32 éves Jack Quaid mindkét szülőjére nagyon hasonlít, hihetetlenül jóképű férfi lett belőle. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.