Még csak nem is beszél Vilmos herceg Harryvel: a kibékülés pedig teljesen kizárt

Vilmos és Harry
Getty Images - Shaun Botterill
viszály Kamilla királyné Vilmos herceg Károly király Harry herceg
III. Károlynak hiányzik a kisebbik fia, de Vilmos hajthatatlan. Harry herceg nem térhet vissza a palotába.

Bár Károly királynak rettenetesen hiányzik az Egyesült Államokban élő fia, addig Vilmos herceg hallani se akar az öccséről. Konkrétan nem hogy nem békül ki vele, szóba sem áll vele.  

Vilmos herceg és Harry herceg nem békülnek
Vilmos herceg és Harry herceg nem békülnek
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg lehet az oka, hogy Károly nem láthatja Harryt? 

A nagybeteg 75 éves Károly idén egyetlen egyszer látta csak Harryt. A kisebbik herceg apja rákdiagnózisa hírére azonnal az Egyesült Királyságba repült, a fogadtatása azonban ellentmondásos volt. Vilmos herceg már akkor sem látta szívesen öccsét, nem is találkoztak. 

Szó sincs békülésről

Hilary Fordwich királyi szakértő szerint Vilmos teljesen elhatárolódik Harrytől, annak ellenére, hogy Károly Harry korábbi viselkedése ellenére is békülne.  „Ha valaki szeretne kibékülni Harryvel, az Károly, ő többet szeretné látni a fiát. Vilmos még csak beszélni sem hajlandó a Tartalék című memoár megjelenése után Harryvel, nemhogy kibékülni” - idézi Fordwich-t a Nypost és hozzátette, egyenesen kijelentette, hogy Harry semmiképp nem térhet vissza és soha nem lehet a királyi család dolgozó tagja. 

Kamilla királyné is Harry herceg ellen van: lebeszélte Károlyt a találkozóról

Kamilla királynénak is megvolt a véleménye arról, hogy Károly találkozzon-e Harry herceggel vagy sem, amikor az legutóbb az Egyesül Királyságban járt. A 77 éves királyné állítólag „nem bátorította” férjét, hogy vegye fel a kapcsolatot fiával, méghozzá azért, mert nem szerette volna semmilyen felesleges stressznek kitenni az uralkodót a folyamatban lévő rákellenes harca közepette.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.