Így védi Tom Holland Zendayát a paparazzóktól - Videón a lovagias gesztus

pókember Zendaya Tom Holland
Tom Holland és párja egy bemutatón vett részt New Yorkban. A színész a paparazziktól védte kedvesét, a kommentelők szerint Zendaya szerelme egy nagybetűs férfi.

New Yorkban kapták lencsevégre Zendayát és Tom Hollandot. A színész mindent megtett azért, hogy kedvese, Zendaya kapjon egy kis levegőt a paparazzók, újságírók és rajongók gyűrűjében.

2024 Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Arrivals, Zendaya
Zendaya szerelme, Tom Holland a kommentelők szerint igazi úr
 Forrás: Getty Images

Zendaya kedvese elhajtotta a fotósokat

Tom Holland és Zendaya egy csütörtöki bemutatóra érkeztek, a helyszín természetesen tele volt paparazzókkal is, így a sztárpár alig tudott haladni. Holland ekkor megfogta Zendaya kezét, védelmezően a hátára tette a kezét, és szólt a fotósokat: „Srácok, vigyázzatok!” Ezt követően már határozottan kérte őket: „Hagyjanak egy kis helyet!” Azonban amikor ezt sem vették figyelembe, még erélyesebben fogalmazott „menjenek már az útból” - idézi a Daily Mail. Képek természetesen így is készültek róluk, amiket itt meg is nézhetsz. 

A rajongók szerint Tom Holland nagybetűs férfi

A színész gesztusa gyorsan nagy visszhangot váltott ki az interneten, ahol rajongói királynak nevezték, és dicsérték lovagias viselkedéséért. „Egy nagybetűs férfi” - írta az egyik hozzászóló. Mások a Pókember sztárját a való életben is hősnek titulálták. 

Ritkán jelennek meg együtt

Tom és Zendaya ritkán jelennek meg együtt a nyilvánosság előtt, így a közös megjelenésük különösen nagy eseménynek számít. A két színész 2021 óta alkot egy párt, a közös munka során jöttek össze. Először Los Angelesben fotózták le őket, ahol egy kocsiban csókolóztak, 2022-ben pedig Budapesten is lencsevégre kapták őket

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.