Ben Affleck Jennifer Lopeznek méregdrága zöld gyémántgyűrűt ajándékozott: ezért tette

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Getty Images -
pazar Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck gyűrű Jennifer Lopez
Igazán kitett magáért a színész, amikor másodszor is megkérte JLo kezét. Ben Affleck egy több millió dolláros gyűrűt húzott Jennifer Lopez ujjára.

Ben Affleck 2022-ben másodszor kérte meg Jennifer Lopez kezét, és nem is akárhogyan. A színész egy gyönyörű zöld gyémántgyűrűt választott kedvesének, amely nagyon is testhezálló ajándék volt.

Ben Affleck pontosan tudta, hogy Jennifer imádja a zöld színt
Ben Affleck pontosan tudta, hogy Jennifer imádja a zöld színt
Forrás: Getty Images

Ben Affleck színválasztása nem volt véletlen

Affleck ugyanis a külön töltött évek alatt is figyelte Jennifert, aki többször is kifejezte vonzódását a zöld színhez. JLót, az évek során számos alkalommal fotózták zöldben, legikonikusabb viselete az a zöld sifon Versace ruha volt amelyet 2000-ben a 42. Grammy-díjátadón viselt. Lopez gyakran említette is, mennyire imádja ezt a színt: "Mindig azt mondom, hogy a zöld a szerencseszínem" - nyilatkozta egykor. "Rájöttem, hogy a legtöbb csodálatos dolog akkor történt velem, amikor zöldet viseltem: lehet, hogy véletlen egybeesés, de lehet, hogy nem" - tette hozzá. 

The 42nd Annual GRAMMY Awards
Jennifer Lopez az ikonikus Versace ruhában
Forrás:Getty Images

Nem tudni pontosan mennyit ér az ékszer

A Ben Affleck által kiválasztott zöld gyémántgyűrű nemcsak lenyűgöző, hanem hihetetlenül ritka és drága is is, amit gyakran láthattunk Jennifer ujján.  Az ékszerészek egy ideig találgatták, hogy a gyűrű mennyit érhet, volt, aki 2,5, más akár 10 millió dollára is saccolta.  Affleck nettó vagyona 2024 márciusában 150 millió dollár volt, a 8,5 karátos gyűrű bármelyik említett áron elérhető volt számára.

Úgy tudni, bár 2004-ben szakítottak, Jennifer soha nem adta vissza az első eljegyzési gyűrűt Bennek, most azt találgatják, ha válásra kerül a sor, mi lesz a rendkívül értékes ékszer sorsa. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.