Ben Affleck padlóra került: kiderült, ki vigasztalja a színészt

Ben Affleck
Northfoto -
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Már majdnem biztos, hogy menthetetlen a sztárpár házassága. Ben Affleck nincs jó bőrben, úgy tudni, Lopez már lemondott róla.

Miután kitudódott, hogy Jennifer Lopez nem harcol tovább a házasságáért, úgy tűnik, a színész az édesanyjánál keres vigaszt. A minap szemtanúk szerint Chris Anne Boldt Ben Affleck bérelt házánál várta fiát csütörtökön. 

Ben Affleck
Ben Affleck mindig is támaszkodhatott az édesanyjára
Forrás: NORTHFOTO

A színész a Jennifer Garnertől való válásakor sokat beszélt édesanyjáról, elmondta akkor, hogy szoros kötelék van közöttük, mindig is az anyukája volt az ő "stabil sziklája, védelmezője.”
A legutóbbi fotókon Ben autóval érkezik a kastélyhoz, ahol édesanyja, aki kutyát sétáltat, már várja, majd együtt indultak el.  Afflecknél egy majdnem üres jegeskávés pohár, egy doboz cigaretta és a telefonja volt, majd egy táskát is magához vett.  A találkozó során Affleck rosszkedvűnek tűnt, egy félmosolyt sem lehetett látni az arcán. 

Jennifer Lopez barátai is beszámoltak Affleck általános kedélyállapotáról. "Láncdohányos, rengeteget káromkodik és szitkozódik. Nagyszerű rendező és színész, de nem sokat lehet vele nevetni"  - nyilatokozta JLo egyik barátja, aki hozzátette, a pár házasságának megromlásához többek között Ben mogorvasága vezetett.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.