David Beckham és Victoria tökéletes házassága csak hazugság? Lerántották róluk a leplet

Getty Images/Anthony Harvey -
válság David Beckham házasság Victoria Beckham
A házaspár kapcsolata sokszor került hullámvölgybe azalatt a 25 év alatt, mióta összekötötték az életüket. Új botránykönyv rántja le a leplet David Beckham és Victoria válságairól.

Egy hamarosan megjelenő botránykönyv, a The House of Beckham rántja le a leplet David Beckham és Victoria házasságáról. A pár 1999-ben kötötte össze az életét, vagyis már 25 éve élnek házasságban, ezalatt pedig nem egy hullámvölgy volt a kapcsolatukban. 

David Beckham és Victoria Beckham
David Beckham és Victoria Beckham házassága nem is olyan tökéletes
Forrás: AFP or licensors/Valery HACHE / AFP

David Beckham és Victoria külön életet éltek

David Beckham és Victoria ikonikus párrá váltak, és mindig igyekeztek boldog családként megjelenni a nyilvánosság előtt, habár ez sokszor nem sikerült. Tom Bower író a The House of Beckham című könyvében rántja le a leplet a páros válságairól és azt állítja, egészen más képet kaphatunk róluk a könyvből, mint a Netflixen sugárzott dokumentumfilmjükből.

2016 körül David és Victoria Beckham olyannyira elhidegültek egymástól, hogy szinte teljesen külön életet éltek és alig beszéltek. Az ellenségeskedés közöttük nagyon elmérgesedett, amire a publicistáik csak rátettek még egy lapáttal.  

"A két publicista ahelyett, hogy együttműködtek volna, inkább versengeni kezdtek egymással, hogy saját ügyfelüket népszerűsítsék"

 - állítja a könyv. "Mindketten a másik félről szóló negatív történetekkel etették kedvenc bulvárújságíróikat". David még azzal is megvádolta feleségét, hogy médiaháborút folytat ellene.

Victoria Beckham, David Beckham
Forrás: WireImage

Házasságuk másik mélypontját David Beckham egy interjúja okozta, amelyben bevallotta, hogy kapcsolatuk kemény munka. Ez nem tetszett Victoriának, ugyanis ő azon dolgozott, hogy a külvilág számára egy kiegyensúlyozott család képét mutassa. 

"Nem figyelmeztették előre, Victoria hitetlenkedve nézte a videót a mobilján. Olyan volt, mintha egy atombomba robbant volna fel"

 - állítja a könyv. Victorián eluralkodott a düh és a vádaskodás, hiába próbálta túltenni magát az eseten.

Házasságukon nem segített a 2017-es Glastonbury fesztivál sem, ahova David Beckham előbb érkezett a baráti társaságával, aminek tagja volt Dave Gardner is, aki kicsapongó életéről is híres. A csapat hajnali 5-ig bulizott, a party pedig másnap délben is folytatódott, amíg Victoria meg nem érkezett. "Remek volt a  hangulat, amíg meg nem érkezett" - panaszkodott a társaság egyik tagja a könyv szerint. "Dühös volt, hogy a férje nem válaszolt a telefonhívásaira, és keresőcsapatot küldött. Végül David megjelent. Másodperceken belül kegyetlen vitába keveredtek..."

A válságok ellenére a házaspár még mindig együtt van, a könyv állítása szerint ez a döntés részben azért született, mert David és Victoria is fontosnak tartották, hogy egységes frontot alkossanak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.