Alig lehet ráismerni: Harper Beckham sminkes videót tett közzé édesanyja oldalán

Netflix's 'Beckham' UK Premiere - Arrivals
WireImage/Netflix's 'Beckham' UK Premiere - Arrivals - Karwai Tang
Beckham család videó Harper Beckham Victoria Beckham
Victoria és David Beckham egyetlen lánya teljesen elkápráztatta a rajongókat, amikor átvette édesanyja közösségi oldalát. Harper Beckham egy sminkes videót osztott meg a rajongókkal.

A 12 éves Harper Beckham édesanyja közösségi oldalán mutatta meg tehetségét, a rajongók láthatják miként tökéletesíti a szemöldökét Victoria szépségápolási termékeivel. Az elbűvölő videóban Harper bájosan mosolygott, miközben megmutatta a szemöldöke sminkelés előtti és utáni állapotát.

Harper Beckham
Harper Beckham édesanyja közösségi oldalán jelentkezett be
Forrás: GC Images

Harper Beckham felismerhetetlen a felvételen

Victoria humorosan kommentálta a bejegyzést: "Valaki ellopta a @victoriabeckhambeauty Feather Fixemet! Puszi" A kommentelők sem hagyták szó nélkül a felvételt, nem győzték Harper szépségét dicsérni. 

Jézusom, először nem ismertem fel, hirtelen felnőtt és egy gyönyörű fiatal hölgy lett belőle

 – áradozott egy rajongó.

"Lemaradtam valamiről? Hogyan lett ekkora Harper??? Mikor történt ez???? Gyönyörű, és kész felnőtt! Szerintem Romeóra is hasonlít!!" – jegyezte meg egy másik, utalva a családi hasonlóságra. "Gyönyörű, és a legjobb vonásokat örökölte mindkét szülőtől" – tette hozzá egy harmadik.

Victoria Beckham házasságának titkai

Július 4-én ünnepli Victoria és David Beckham a 25. házassági évfordulójukat. Ennek apropóján Victoria Beckham Gwyneth Paltrow Goop podcastja vendégeként arról beszélt, hogyan alakult a kapcsolata a két és fél évtized alatt férjével. "Jobban szeretem, mint amikor először találkoztam vele" - nyilatkozta Victoria Beckham. "Tulajdonképpen együtt nőttünk fel, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy David mellett a gyerekekre és a karrieremre is koncentrálhattam" - mondta még. Úgy tűnik tehát, hogy mostanra már mindketten lecsillapodtak, bár Victoria mindig is azon dolgozott, hogy a külvilág számára egy idilli, tökéletes családnak tűnjenek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.