Harry herceg és Meghan Markle valakit nagyon meg akar büntetni - állítja a királyi szakértő

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - National Service of Thanksgiving
Getty Images - WPA Pool
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
Meghan Markle és Harry herceg valakit próbál megbüntetni a királyi családdal való folyamatos viszályuk során – állítja egy királyi szakértő.

Harry herceg 2020-ban indított pert a Belügyminisztérium ellen, miután változtatásokat eszközöltek a brit biztonsági intézkedésein, azután, hogy lemondott magas rangú királyi tisztségéről. A 39 éves herceg azóta az Egyesült Államokba költözött Meghan és két gyermekük, Archie herceg és Lilibet hercegnő társaságában, ahol már négy éve élnek. A királyi kommentátor, Kinsey Schofield szerint a biztonsági vitával kapcsolatos ügy elhúzásával a kiárlyi pár "valakit büntetni próbál".

Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle valakit nagyon meg akar büntetni - állítja a királyi szakértő
Forrás: WireImage

Kit akar Harry herceg és Meghan Markle büntetni?

Ms. Schofield szerint: 

Meghan nem kísérte el férjét Angliába az utóbbi látogatások alkalmával, Harry pedig nem volt hajlandó a családjával a Buckhingam-palotában maradni. Minha állandóan próbálnák bizonyítani az álláspontjukat azzal, hogy azt mondják: 'Nos, Meghan nem jöhet. Nem elég biztonságos. Harry nem maradhat a palotában, mert nem elég biztonságos.' Úgy tűnik, hogy ezt a távolságot azért hozzák létre, hogy valakit büntessenek, és hogy bizonyítsanak valamit, de a valóság az, hogy Angliában lett volna a legbiztonságosabb helye Harrynek.

Mióta lemondott királyi tisztségéről, Harry többször is ellátogatott az Egyesült Királyságba – legutóbb az elmúlt hónapban, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulójának ünnepségén. Meghan utoljára 2022 szeptemberében járt az Egyesült Királyságban, a néhai királynő temetésén. Archie herceg és Lilibet hercegnő azóta nem jártak az Egyesült Királyságban, Lilibet csak egyszer látogatta meg az országot.

"Eljutottunk arra a pontra, hogy Meghan nem akar az Egyesült Királyságba jönni a gyerekekkel. Egyszerűen nem érzi magát biztonságban" 

- árulta el egy bennfentes.

Harry herceg saját, állandó otthont keres az Egyesült Királyságban

Bár pazarul él Meghannal és a gyerekekkel Montecitóban, londoni lakást is szeretne. Harry hercegnek hiányzik a régi élete, szeretne egy házat Nagy-Britanniában, mégpedig azért, hogy az ottani barátai, akik nem kedvelik Meghant is meglátogassák és közelebb legyen a családjához -  mondta Tom Quinn, királyi szakértő.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.