Katalin hercegné édesanyját támogatta Vilmos herceg a Royal Ascoton

Vilmos herceg
AFP - AFP
Carole Middleton katalin hercegné Vilmos herceg Ascot Derby Royal Ascot
Felesége nélkül vett részt Vilmos herceg a Royal Ascoton. Katalin hercegné eddig legalábbis nem jelent meg a rendezvényen.

Bár a Trooping the Colouron részt vett, a Palota közölte, Katalin hercegné a Royal Ascotot idén biztosan kihagyja, és úgy tűnik, ez így is lesz. A hercegné szülei azonban megjelentek a nagy múltú rendezvényen és Vilmossal is találkoztak.

Katalin hercegné szülei és Vilmos
Vilmos herceg és Katalin hercegné szülei, Carole és Michael Middleton
Forrás: Getty Images

Katalin hercegné szülei kilátogattak a nagy múltú rendezvényre

Carole és Michael Middleton az Ascot - amelynek legemlékezetesebb pillanatairól itt írtunk - második napján csatlakozott Vilmoshoz. A fotósok még azt is megörökítették, ahogy Vilmos anyósának, katalin hercegné édesanyjának segít, amikor a cipősarka a benne ragadt a fűben. 

Royal Ascot 2024 - Wednesday
Carole-nak a cipőjével gyűlt meg a baja
Forrás: Getty Images

II. Erzsébet a 2011-es esküvőjüktől kezdve minden évben meghívta Vilmos herceget és Katalin hercegnét, hogy csatlakozzanak hozzá a királyi felvonuláson, ám Katalin ascoti debütálása csak öt évvel később történt meg. 2016-ban fehér Dolce and Gabbana csipkeruhában jelent meg, amelyet egy szőtt arany Jane Taylor-kalappal párosította.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.