Kiderült a titok Vilmos szülinapi fotójáról: Katalin hercegné nem véletlenül választotta ezt

AFP or licensors - AFP
királyi család fotó katalin hercegné Vilmos herceg születésnap
Kiderült egy titok a Vilmos herceg születésnapja alkalmából közzétett fotóról. Arra derült fény, honnan inspirálódott Katalin hercegné.

Katalin hercegné egy általa készített képppel kívánt boldog születésnapot férjének, Vilmos hercegnek a napokban. A felvétel hangulata és helyszíne azonban ismerős lehet a királyi család rajongóinak. Kiderült, honnan inspirálódott Katalin hercegné.

Katalin hercegné, Vilmos herceg Vilmos és Katalin
Kiderült, Katalin hercegné honnan inspirálódott Vilmos herceg szülinapi fotójához
Forrás: GC Images/Neil Mockford

Katalin hercegné a királyi fotóarchívumból inspirálódott

Vilmos herceg születésnapja alkalmából egy különleges képet tett közzé a család, amelyet Katalin hercegné készített. A felvételen Vilmos a gyerekeivel látható, ahogyan éppen leugranak egy homokdűnéről. 

Katalin hercegné, Vilmos herceg születésnap
Katalin hercegné ezzel a fotóval köszöntötte Vilmos herceget
Forrás: Instagram/princeandprincessofwales

Kiderült, hogy ez a terület már generációk óta közel áll a királyi családhoz, Anna hercegnő, a fiatal Károly király és a néhai Fülöp herceg ugyanitt játszadozott annak idején a királyi archívum tanulsága szerint. "Mindig jól szórakoztunk, amikor bújócskáztunk a dűnék között" - mondja Károly király egy régi felvételen.

Az Egyesült Királyság egyik legjobb fehér homokos strandjának nevezett partjához rengeteg boldog emlék fűzi a királyi családot, hiszen a Sandringham-birtok közelében található. A strand volt a néhai Erzsébet királynő és az anyakirályné kedvence, ahol a corgikat sétáltatták.

Elizabeth, The Queen Mother, Walking on Holkham Beach, Norfolk, Erzsébet anyakirályné a norfolki strandon
 Erzsébet anyakirályné a norfolki strandon
Forrás: UK Press via Getty Images/Julian Parker


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.