Tragédiának kellett történnie ahhoz, hogy Kate Winslet rájöjjön, a férje számára az igazi

An Alternative View Of The 22nd Annual Screen Actors Guild Awards
Getty Images for Turner/An Alternative View Of The 22nd Annual Screen Actors Guild Awards - Charley Gallay
házasság Kate Winslet Ned Rocknroll
A színésznő nemrégiben megosztotta, hogyan ismerte fel férjében, Edward Abel Smith-ben (ismertebb nevén Ned Rocknroll), hogy ő az igazi, 12 évvel az esküvőjük után. Kate Winslet elmesélte, hogyan mentette meg őt és lányát férje Sir Richard Branson magánszigetén.

A történet szerint egy vihar során a ház, ahol tartózkodtak, villámcsapás következtében lángra kapott, és Ned segített nekik elmenekülni a lángok elől. Kate Winslet így nyilatkozott a megdöbbentő élményről: „Nagyon világos volt számomra, hogy ő az a személy, akivel együtt kell leélnem az életemet. És még mindig pontosan így érzek.” A színésznő tovább dicsérte férjét: „(Ned) mindenkiről gondoskodik. Csodálatos. Tényleg együtt éljük az életet, valóban így van.”

Kate Winslet
Kate Winslet 12 évvel az esküvő után érezte, hogy férje az igazi
Forrás: GC Images

Kate Winslet 12 évvel az esküvő után érezte, hogy férje az igazi

Kate Winslet azt is elmondta, hogy amikor először hallotta, hogy Ned felvette a „Rocknroll” vezetéknevet (amit azóta visszaváltott Abel Smith-re), „nagyszerűnek” találta. A név ellenére férjét a rock and roll ellentétének írta le: 

Ő Mr. Vegán Jóga. Egyszerűen az élet és a lélek. Ned és én igazi optimisták vagyunk a valóságban.

Elmondása szerint minden egyes nap megfertőzi Ned pozitív életszemlélete, amely reggelente azt mondja: „Helló, világ!” – és ez arra ösztönzi őt, hogy „igen, jelentkezem az életre”.

Kate Winsletet megalázták: "hurkás a hasad" - A színésznő nem hagyta magát

A színésznőt nem egyszer érte kritika, mondván, teste nem felel meg a hollywoodi szépségideálnak. Már James Cameron Titanicjának moziba kerülése után is beszóltak neki: egy lap élcelődve például azt írta, hogy azért nem fért az ajtóra mellé a jeges vízben Leonardo DiCaprio, mert Kate Winslet túl kövér. Az esetből akkor mém és rengeteg cikk is készült, amit Kate nehezen viselt, de akkor hallgatott. Később viszont azt nyilatkozta, ha visszamehetne az időben, nem tartaná a száját: "Kur**ra nem voltam kövér" - emlékezett vissza és hozzátette, akkor még csak 22 éves volt, kereste a helyét a világban, nőként és színésznőként is, ma azonban már nyíltan kiáll a body shaming ellen. De nem Titanic (amelynek egy jelenetét meg is bánta) volt az utolsó, amikor Kate - aki egy időben étkezési zavarral is küzdött - megjegyzést kapott a testére. 


 


 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.