Matt Damon így reagált, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejöttek

válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Matt Damon Jennifer Lopez
A színész és Ben Affleck hatalmas barátok, de ettől függetlenül Lopezt is kedveli. Matt Damon nagyon örült volna, ha együtt maradanak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak...

Jennifer Lopez és Matt Damon is részt vett a Torontói Filmfesztiválon, ahol az az Unstoppable című sportfilmet mutatták be. A mozi társproducere Ben Affleck volt, ám ő úgy tűnt, semmiképpen sem akart találkozni válófélben lévő feleségével, így nem vett részt a rendezvényen. 

Matt Damon, Luciana Barroso, Jennifer Lopez és Ben Affleck gyakran jelentek meg együtt rendezvényeken
Matt Damon, Luciana Barroso, Jennifer Lopez és Ben Affleck gyakran jelentek meg együtt rendezvényeken 
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Matt Damon jóban maradtak

Az 55 éves színésznő a hivatásos birkózóról, Anthony Roblesről szóló életrajzi drámájának főszereplője, az 53 éves Matt pedig producere a filmnek Ben Affleckkel együtt. Jennifernek a Torontói Filmfesztivál volt az első nyilvános megjelenése azóta, hogy augusztus 20-án beadta a válókeresetet, annak pedig hogy hosszú perceken át Damonnal beszélgetett, méghozzá kézenfogva, nagy sajtóvisszhangja volt. Úgy tűnt, mint ha Matt vigasztalná Jent, aki káprázatos ruhában, fehérnemű nélkül és pocsék hangulatban jelent meg a filmszemlén. 

Matt Damon és Ben Affleck gyerekkoruk óta barátok 

Jennifer és Matt, nem áll olyan közel áll egymáshoz, mint a két színész, akik gyerekkoruk óta barátok és az elmúlt két évtizedben elég gyakran szerepeltek egymás életében. Matt volt az, aki szinte testközelből nézhette végig Ben és Jennifer szerelmének az első felvonását, majd a másodikat is, az újra egymásra találáson át az elhidegülésig. 

A színész nagyon szurkolt, hogy ezúttal boldogok maradjanak

Matt Damon nyilatkozataiban is folyton szuperlatívuszokban beszélt Ben és JLo 2021-ben újra fellángolt románcáról, gyakran beszélt arról, mennyire szereti őket. „Annyira örülök nekik” - mondta a színész 2021-ben. „Ben a legjobb. Megérdemel minden boldogságot a világon. Mindkettőjüknek örülök” - tette hozzá majd egy másik műsorban a következőket mondta: „Lenyűgöző történet. Remélem, hogy az is marad”  - mondta. 

Damon örül, hogy magánélete nincs reflektorfényben

Matt 2005 óta házas: felesége, Luciana Barroso. Az ő kapcsolatukat sosem övezték botrányok, szenvedélybetegség és félrelépések, Damon pedig nem győzi eleget mondani, mennyire hálás azért, hogy zavartalanul élheti a magánéletét. „Igen, egy régóta házas férfi annyira unalmas” – nyilatkozta. „Bennel más a helyzet: ami eladta a dolgait, azok a botrányok és a szex, meg minden olyasmi volt, amit az emberek olvastak… és amíg te nem csináltál ilyesmit, nem volt igazán érdemes senkinek arra várni, hogy lefotózzanak, így végül békén hagytak” - tette hozzá


 


 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.