Harry és Meghan új projektjének előzetese éppen akkor jelent meg, amikor Katalin hercegné hírt adott az állapotáról

The Duke and Duchess of Sussex Colombia Visit - Day 1
Archewell Foundation via Getty I/The Duke and Duchess of Sussex Colombia Visit - Day 1 - Eric Charbonneau
bejelentés katalin hercegné Meghan Markle Harry herceg
A sussexi házaspár új Netflix-projektjének előzeteset éppen akkor jelent meg, amikor Katalin hercegné megható videóban számolt be az egészségi állapotáról. Harry és Meghan új dokumentumsorozata, a POLO a világ elit pólójátékosait követi nyomon, és exkluzív bepillantást nyújt a sport világába. A sorozat az Archewell Productions és a Boardwalk Pictures együttműködésével készült, és decemberben debütál.

A Kensington-palota közvetlenül a Netflix bejelentése előtt egy háromperces videót tett közzé, amelyben Katalin hercegné a rákkezeléséről és gyógyulásáról beszél. A videóban elmondta, hogy befejezte a kemoterápiás kezelést, és mindent megtesz azért, hogy rákmentes maradjon. A hercegné őszintén beszélt az elmúlt kilenc hónap nehézségeiről, amelyek „összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan” időszakot jelentettek családjának, de sikerült megtalálniuk az utat a „viharos vizeken”. Harry és Meghan legújabb projektjének előzetese is ekkor látott nyilvánosságot.

Katalin hercegné, Vilmos herceg, Harry és Meghan
Harry és Meghan új Netflix-projektjének első ízelítője éppen akkor jelent meg, amikor Katalin hercegné hírt adott az állapotáról
Forrás: Instagram/Prince and Princess of Wales

Harry és Meghan legújabb projektje

Bár nem ismert, hogy Harry és Meghan új sorozatának promócióját időzítették-e Katalin videójához, a sorozat képei már láthatóak a közösségi médiában. A sorozat betekintést nyújt az elit póló világába, és bemutatja a játékosok mindennapjait, az Archewell Productions első dokumentumfilmjeként.

Katalin állapota engedélyezi, hogy szépen lassan visszatérjen a nyilvános szereplésekhez

Katalin hercegné a videóban elmondta, hogy izgatottan várja, hogy visszatérjen a munkába, és tervei szerint több jótékonysági eseményen is részt vesz majd, amelyek szívéhez közel állnak. Támogatni fogja férjét, Vilmos herceget is, többek között a Remembrance Sunday eseményén. A Kensington-palota közlése szerint Katalin már elkezdett otthonról dolgozni néhány projektjén.

Mióta márciusban diagnosztizálták nála a rákot, a walesi hercegné visszavonult a nyilvánosságtól, hogy teljesen felépülhessen. A hercegné elárulta, hogy nem voltak előjelei a betegségnek, de a műtét utáni vizsgálatok kimutatták a rák jelenlétét. A palota szóvivője megerősítette, hogy február végén megkezdte a megelőző kemoterápiás kezelést. Annak ellenére, hogy Katalin hercegné hosszú ideig távol maradt a közélettől, a gyógyulása során júniusban már részt vett a Trooping the Colour eseményen családjával, és júliusban állva tapsolták meg a wimbledoni férfi döntőn, ahol lánya, Sarolta hercegnő is vele volt. Még mindig nem derült ki, milyen típusú rákkal küzdött, de a visszatérése újabb reményt adott a nyilvánosságnak, hogy hamarosan újra teljes erővel részt vehet a királyi eseményeken.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.