A polifenolok ismerősen csenghetnek, ha a kávéról, a teáról, a csokoládéról, a vörösborról, a gyümölcsökről, a zöldségekről hallunk. Nem tápanyagként hasznosuló, ám az egészségre előnyös hatással bíró vegyületek, amelyek többek között a zöldségek, a gyümölcsök, valamint egyes italok jellegzetes színének, illatának kialakításáért felelősek.
A legelterjedtebb anyagok közé tartoznak a növényvilágban, de elsősorban kedvező egészségügyi (oxidáció ellenes, gyulladáscsökkentő, daganatellenes, keringési rendszert védő) hatásaikról ismertek. A rejtélyes hangzású vegyületekből mindennap érdemes fogyasztani, a főbb jellemzőit, hatásait, valamint forrásait a Szívderítő.hu-n olvashatod el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.