Sajnos az extraszűz (épp ezért a legdrágább) olívaolajat gyakran hamisítják, erre komoly iparág épült már. Becslések szerint például az Egyesült Államokban extraszűzként eladott olívaolajok 80%-a nem extraszűz! Helyette olajkeveréket vagy rossz minőségű olívaolajat adnak el. Van, amikor olívaolaj helyett egészen más olajat hoznak forgalomba (például napraforgóolajat vagy szójaolajat), és hozzáadnak némi színezéket és ízesítőt, hogy imitálják az eredetit. Ez pont olyan, mintha megvennénk egy palack bort, és kiderülne, hogy szőlőlé van az üvegben.
Mit tehetünk ez ellen, és milyen (káros) hatással van az egészségünkre, ha olívaolajjal főzünk? A meglepő tények kiderülnek a Szívderítő.hu cikkéből!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.