A Bors azt írja, hogy a Harvard Egyetem kutatói érdekes felfedezésre jutottak: a zabkása rendszeres fogyasztásával tovább élhetünk.
A szakemberek szerint napi 34 grammnyi teljes értékű gabona elfogyasztásával 15 százalékkal csökkenthető a rák kialakulásának kockázata, és 34 százalékkal kevesebb lesz az esélye annak, hogy cukorbetegség következtében halunk meg.
Naponta egy tálnyi zab összesen 17 százalékkal csökkenti a korai halálozás esélyét. Köszönhető mindez a teljes értékű gabonában található csírának, külső korpának, valamint rost- és ásványi anyag tartalmának.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.