A Healthline cikke szerint a szüreti időszakban nemcsak az édes íze és a roppanós állaga miatt nem szabad kihagyni a szőlőt, hanem egészségre gyakorolt hatása miatt is érdemes beiktatni uzsonnára vagy épp tízóraira.
Tápanyagokban, C és K vitaminban különösen gazdag, magas az antioxidáns tartalma, így megakadályozza a krónikus betegségeket. Jót tesz a szem egészségének, számos tápanyagot tartalmaz, amely elősegíti a csontok egészségét, sőt a memóriára is jó hatással lehet. Cukorbetegeknek azonban érdemes vigyázni, hiszen magas a cukortartalma.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.