"Másfél hónapja vágtam bele egy 21 napos vegán diétába, egyébként már régóta nem eszem húst, így nem okozott gondot elhagyni a többi állati eredetű ételt..."
– mesélte a Borsnak a 31 éves édesanya.
"A huszonegy nap után azt vettem észre, hogy nem akarok mást enni, mert jól érzem magam a növényi alapanyagokból készült ételekkel. Most már nincs cél. Egyszerűen élvezem, hogy kreatívabb lehetek a konyhában, és újabb dolgokat találhatok ki.
A vegán étkezésnek rengeteg pozitív hatása van, például korábban tudok felkelni és könnyebben. Frissebb vagyok és jobban bírom a napot is"
– tette hozzá Vivi, akinek egy étel azért nagyon hiányzik.
"A bundás kenyér után nagyon vágyódom, de van alternatíva rá sörélesztős csicseriborsó, így hiányomat pótolom ezzel, de a napom javarészét viszont magok, tészták, szószok és vegán sajtok teszik ki."
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.