Bruce Willis lánya nyilatkozott édesapjáról: így van a nagybeteg színész

"Glass" European Premiere - VIP Arrivals
Bruce Willice
Getty Images/Dave J Hogan - Dave J Hogan
demencia Bruce Willis nagyapa Rumer Willis
Rumer Willis friss információkat osztott meg édesapja állapotáról. Mint ismert, Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd.

Bruce Willis családja teljes támogatását élvezi, miközben küzd a frontotemporális demenciával, de a színfalak mögött továbbra is szeretetteljes apa és imádott nagypapa maradt.

Bruce Willis
Bruce Willis állapotáról nyilatkozott lánya, Rumer
Forrás: https://www.instagram.com/emmahemingwillis/

Bruce Willis lánya friss hírekkel szolgált édesapja állapotáról

Bruce Willis már egy éve nagypapa - ekkor született meg lánya, Rumer Willis első gyereke, vagyis Demi Moore-ral együtt már nagyszülőként ténykednek és kiderült, hogy nagyon is élvezik. Rumer elárulta, szerető gondoskodással veszik körül lányát, Louetta Isley Thomast. "Őszintén szólva, amikor látom őket vele, előjön az összes gyerekkori emlékem. Nagyszülőnek lenni a legjobb. Megkapják az összes szeretetet és örömöt a felelősség nélkül, szabadon elkényeztethetik őt" - árulta el Rumer, majd 

arról is beszámolt, hogy van az édesapja. "Annyira jól van" - mondta és egy kedves pillanatot is megosztott, ami Bruce Willis és unokája között történt.

 "Lou most kezdett el járni egy kicsit, és odasétált hozzá, annyira édes volt!"

Bruce Willis az unokájával
Bruce Willis az unokájával
Forrás: https://www.instagram.com/rumerwillis/

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.