Katalin hercegné egyre többször mozdul ki: kirándulni volt a családjával

gyógyulás katalin hercegné kirándulás
A walesi hercegnő az elmúlt hetekben többször hagyta el a házat családjával, kirándulni is voltak. Bár ez sokakban reményt kelthet, még mindig nem tudni, mikor térhet vissza Katalin hercegné a munka világába.

Márciusban Katalin hercegné egy érzelmes videóüzenetben közölte, hogy megkezdte a megelőző kemoterápiát. Elmondta, hogy visszavonul a közélettől, mert a felépülésére és a családjára szeretne koncentrálni. Azóta özönlenek a levelek és a képeslapok a hercegnének, több tízezren fejezték ki jókívánságaikat. A palota munkatársai azt mondták az angol sajtónak, hogy szinte belefulladnak a küldeményekbe. Igyekeznek minden levélírónak válaszolni, de ez időbe telik, így türelmet kérnek. A királyi család tagjainak címzett valamennyi levelet az udvari postahivatal kezeli. Egy átlagos héten körülbelül 1000 levelet kapnak, de Katalin videója óta ez a szám megsokszorozódott.

Katalin, Katalin hercegné
Katalin hercegné érzelmes videóüzenetben jelentette be, hogy rákos betegséggel küzd.
Forrás: JLPPA / Bestimage/Kate Middleton

A palota munkatársai azt is elárulták, hogy Katalin egyre többször hagyja el a házat, kirándulgat a gyerekekkel. Bár sokan pozitív jelként értékelik ezt, a Kensington-palota hangsúlyozta, hogy Vilmos herceg feleségének még időre és térre van szüksége a gyógyuláshoz. Azt sem közölték még, hogy a hercegné mikor tér vissza munkába, mindössze annyit árultak el, hogy ez csak akkor következhet be, ha az orvosok zöld utat adnak neki.

„A hercegné várhatóan nem tér vissza a munkába, amíg az orvosi csapata nem ad rá engedélyt" - mondta korábban a Kensington-palota szóvivője.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.