Shania Twain karrierjét egy betegség törte derékba

Haute Living Celebrates Shania Twain With Johnathan Schultz, Louis XIII, And Telmont Champagne At Villa Azur Las Vegas
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
hang lyme-kór Shania Twain karrier
Az énekesnő sokáig élt félelemben, de eljött az a pillanat az életében, amikor sikerült elengednie. Shania Twain komoly betegséget küzdött le, akkor döntötte el, nem akarja, hogy a rettegés uralja.

A countryzene legendája, Shania Twain megosztotta azt a pillanatot, amikor úgy döntött, nem hagyja, hogy a félelem uralja az életét. "Régebben lámpalázas voltam, valószínűleg 42 éves koromig" - vallotta be, majd elmondta, hogy mi változtatta meg őt teljesen.

Shania Twain
Shania Twain leszámolt a félelmeivel egy betegség miatt
Forrás: AFP/AFP or licensors

Shania Twain karrierjét egy betegség törte derékba

Az énkekesnőnél Lyme-kórt diagnosztizáltak, amire majdnem ráment az egész karrierje. "Megműtöttek, nyílt torokműtétem volt, és nem voltam biztos benne, hogy felépülök-e, vagy hogy a beavatkozás működni fog, hogy képes leszek-e újra énekelni. A félelem már nem volt annyira fontos. Így sokkal jobban tudtam már szórakozni."

Az évekig tartó egészségügyi komplikációk után végül elvesztette a hangját, 15 évig nem is énekelt, de mostanra visszatért, bár a hangja nem a régi.

 "A mostani hangomban vannak olyan új dolgok, amelyeket nagyon szeretek, és amelyek a régen nem voltak meg" - árulta el Shania Twain.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.