Szívszorító vallomást tett Bruce Willis felesége: a demencia átírta az életüket

"Glass" European Premiere - VIP Arrivals
Bruce Willice
Getty Images/Dave J Hogan - Dave J Hogan
betegség Bruce Willis demencia felesége
Emma Heming Willis őszintén nyilatkozott arról, hogyan változtatta meg életüket férje betegsége. Mint ismert, Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd.

Mindenkit megrázott, amikor kiderült, hogy Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd. A színész vissza is vonult, ma már csak a családjával foglalkozik, ők pedig mindenben igyekeznek támogatni őt. Felesége a betegség szószólójává vált és most elismerte, ez az egész életüket átírta.

Bruce Willis
Bruce Willis felesége árulta el, hogyan viselik a színész betegségét
Forrás: Instagram

Megszólalt Bruce Willis betegségéről felesége

"Sok okom van arra, hogy miért váltam szószólóvá. Az egyik az, hogy úgy érzem, ezáltal én és a családom visszevettük az irányítást. Az FTD az egész életedet átírja" - mondta Emma Heming Willis Instagram-oldalán. "Visszahozott némi erőt és kontrollt az életembe, amiket ez a betegség elvesz. Az, hogy felszólalhatok a családomért, és a következő család szolgálatára lehetek, erőt ad, és elviselhetővé teszi ezt az utat" - tette hozzá. 

Emma továbbra is a férje, Bruce Willis gondozásának szenteli idejét, akinél tavaly tavasszal diagnosztizáltak frontotemporális demenciát. Nemrég lánya, Rumer osztott meg friss információkat a színész állapotáról.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.