Kevin Jonast bőrrákkal diagnosztizálták: így van most az énekes

Jonas Brothers In Concert - Detroit
Getty Images - Scott Legato
bőrrák Kevin Jonas Jonas Brothers
Kevin Jonas, a Jonas Brothers fiúzenekar tagja közösségi oldalán mesélt arról, hogy bőrrákot diagnosztizáltak nála, miután egy rosszindulatú anyajegyet találtak a homlokán.

A népszerű fiúbanda egyik tagja, Kevin Jonas az Instagram-oldalán beszélt megdöbbentő diagnózisáról és egyúttal arra buzdította a rajongóit, hogy vigyázzanak a bőrükre és rendszeresen ellenőriztessék anyajegyeiket.

Kevin Jonas
Kevin Jonas homlokán rosszindulatú anyajegyet találtak
Forrás: Getty Images

Kevin Jonas sokkoló diagnózisa

Jonas az Instagram-oldalán egy videóban beszélt a történtekről. "Szóval ma egy bazálsejtes karcinómát távolítanak el a homlokomról" - kezdte a felvételen. 

A bazálsejtes karcinóma a bőrrák egy típusa, amely leggyakrabban a napnak kitett bőrterületeken fordul elő, mint például a fej és a nyak.  A videóban Kevin egy kis anyajegyre mutatott, és elmagyarázta: "Igen, ez egy rosszindulatú anyajegy, ami épp növekedni kezdett. Most műtéti úton el kell eltávolítani. Szóval, itt tartunk." Az énekes a műtét utáni állapotot nem mutatta meg követőinek, de láthatóan meglepődött a kötés alatt látottakon. "Rendben, kész vagyok" – mondta Kevin a beavatkozás után. "Most már gyógyulás és irány haza."

A videót egy fontos üzenettel zárta: "Fontos, hogy ti is rendszeresen ellenőriztessétek az anyajegyeiteket!"

Az énekes megannyi pozitív üzenetet, támogatást kapott a rajongóitól. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.