Olivia Munn: "mintha az eredeti melleim helyére kettőt odaragasztottak volna"

Olivia Munn
Getty Images - John Shearer
mellrák Olivia Munn mellműtét
A színésznőnek eleinte nagyon nem tetszettek az új mellei. Olivia Munn a mai napig küzd az önelfogadással.

Mellrákot diagnosztizáltak Olivia Munn-nál. A színésznő márciusban a közösségi oldalán jelentette be betegségét. Olivia Munn daganata ösztrogénfüggő, ezért nem csak melleit, de petefészkeit és méhét is eltávolíttatta. 

Olivia Munn eltávolíttatta azokat a szerveit, amelyek ösztrogént termelhetnek
Olivia Munn eltávolíttatta azokat a szerveit, amelyek ösztrogént termelhetnek
Forrás: Getty Images

Kettős mastectomián esett át Olivia Munn

Munn azóta megosztotta azt is, hogy mit érzett, amikor meglátta a kettős mastectomia után helyreállított melleit. 

"Először sírtam. Ekkor még nem nyerték el a melleim a végleges formájukat, tágítók voltak benne, amik segítették a gyógyulást. Egyszerűen nem ismertem fel magamat" - emlékezett vissza. 

"Azt semmiképpen nem akartam, hogy nagy melleim legyenek, féltem, hogy az nagyon feltűnő lesz. De eleinte így is idegen volt, úgy tűnt, mint ha az eredetiket levették volna, és odaragasztottak helyette két másikat" - mondta Munn, és hozzátette, néha még mindig küzd az önelfogadással. 

A színésznő szeretne még gyereket

Olivia Munnak van egy kisfia, Malcolm, de férjével szeretnének még gyereket, ezért úgy döntöttek, hogy petesejteket fagyasztatnak le, és később béranya segítségét kérik. Már azt is tudják, hogy két egészséges kisbabára van esélyük.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.