Oprah Winfrey kórházba került: sürgősen be kellett szállítani

gyomorvírus Oprah Winfrey kórház infúzió
Kiderült, június 11-én miért nem volt ott a CBS Mornings műsorában a riporter. A 70 éves Oprah Winfrey lebetegedett.

Súlyos gyomorvírus miatt került kórházba Oprah Winfrey, árulta el közeli barátja, Gayle King elárulta. "Alul-felül jött belőle minden" - részletezte King. 

Oprah Winfrey gyomorfertőzéssel került kórházba
Oprah Winfrey gyomorfertőzéssel került kórházba
Forrás: WireImage

Oprah Winfrey infúziót kapott

"Annyira rosszul volt, hogy végül a kórházba kellett vinni, infúziót kapott, hogy ki ne száradjon" - magyarázta Gayle King és megnyugtatta a  megnyugtatta a nézőket, hogy Oprah felépül a vírusból, de még pihennie kell. "Remélem, nem haragszik rám, amiért megosztottam a angyközönsággel a részleteket" - tette hozzá King. Gayle azt mndja, csak azért pletykálta ki Oprah betegségét, mert tudja, a riportert nagyon bántja, hogy csalódást okozott a nézőknek.

 

Opray
Oprah gyógyszerrel szabadult meg a pluszkióitól
Forrás: AFP 

Tavaly decemberben Oprah elárulta, hogy testsúlycsökkentő gyógyszert szed, sokat fogyott és jobban érzi magát, mint előtte. A műsorvezető korábban az egészségtelen diéták helyett az életmódváltás fontosságát hangsúlyozta. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.