Robbie Williams komoly aggodalmat keltett a rajongókban: friss fotója alapján nincs jól

Robbie Williams
Getty Images for Chopard/ - Pascal Le Segretain
fotó súly Robbie Williams aggodalom rajongók
Legutóbb közétett fotója komoly aggodalmat keltett az énekes rajongóiban. Attól tartanak, hogy Robbie Williams nincs jól.

Felesége tett közzé Instagram-oldalán egy képet Robbie Williams énekesről, amelyen a sztár arca nem látható, csak nyaktól lefelé. A felvétel komoly aggodalmat keltett a rajongókban: attól tartanak, hogy a sztár nincs jól.

"Robbie Williams" Documentary Series - Pop-Up Launch Event, Robbie Williams
Robbie Williamsért aggódnak a rajongók
Forrás: Dave Benett/WireImage

Robbie Williams rajongói aggódnak

Egy pólóban és egy tigrisfejet ábrázoló alsónadrágban látható a felvételen Robbie Williams, amit felesége Ayda tett közzé az Instagram-oldalán. A kép azonban nem csalt mosolyt a rajongók arcára, ellenben komoly aggodalmat váltott ki. 

"Miért ilyen sovány?"

 - tette fel a kérdést az egyik hozzászóló, és sokan osztották a véleményét. Rengeteg komment érkezett a fotó alá, amely azt taglalta, hogy az énekes láthatóan túl sokat fogyott. Mások azonban a védelmére keltek és figyelmeztették a többieket, hogy az ilyen hozzászólások többet ártanak, mint használnak főleg azután, hogy az énekes szintén az Instagramon bevallotta, hogy mindig komoly problémái voltak a testével. "Egy könyvet tudnék írni az önutálatról, ami a testképemet illeti" - írta korábban Robbie, aki dokumentumfilmjében függősége legsötétebb időszakáról is nyíltan beszélt. "Már közel voltam a halálhoz" - Robbie Williams hat napig mindent bevett, ami a keze ügyébe akadt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.