Salma Hayek 57 évesen is bombázó: Elárulta az örök fiatalságának titkát!

Salma Hayek
Forrás: Facebook/Salma Hayek -
Salma Hayek fotó akkor és most
Salma Hayek a genetikai lottó valódi győztese. 57 évesen a harmincas éveikben járó sztárokat is maga mögött hagyja. Ezúttal 20 évvel ezelőtti és mostani fotóját hasonlította össze. Hihetetlen, hogy Salma alig változott két évtized alatt. Elárulta örök fiatalságának titkát.

Hiába 57 éves a gyönyörű latin színésznő, Salma Hayek, szinte semmit sem változott az elmúlt évtizedekben. Közösségi oldalán egy 1999-ben és 2020-ban készült képet hasonlított össze. 

salma Hayek
Salma Hayek 57 évesen is bombázó

Az első fotón rövid, állig érő hajjal látható Salma, ez a fotó készült korábban. Második fotóján szintén hasonló pózban fotózták, csak két évtizeddel később. Csupán a fürdőruha fazonja és hajának hossza változott.

Salma Hayek 1999-ben

Salma Hayek 2020-ban

Salma Hayek
Salma Hayek 20 évvel későbbi fotója
Forrás: Instagram

Követői természetesen nem győzték csodálni a színésznő 57 évesen is fantasztikus bájait és sokan elképedve vették tudomásul, hogy a két fotó között eltelt 20 év... 

Salma Hayek egy korábbi interjúban elmesélte, hogy fantasztikus formáját a meditációnak köszönheti. Szerinte ez az örök fiatalság titka.

„Tényleg hiszem, hogy ez az. Az emberek azt mondják, hogy ez az edzés. Szerintem a meditáció. Meg kell találnod a saját utadat. Számomra az edzés nehéz... Nagyon, nagyon nagy önfegyelem kell hozzá, ami nekem nincs. De a meditáció akár lehet egy séta a parkban is... Ha csak ülsz az adott pillanatban magaddal és ezt meg is éled, az már meditáció. Én ezt minden nap csinálom"

 - mesélte a gyönyörű színésznő, aki a meditáció mellett nyilván a tökéletes genetikájának is köszönheti külsejét. 

Forrás: hellomagazine.com

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.