sclerosis multiplex segítőkutya Selma Blair
A színésznő a Tribeca Filmfesztiválon, a Diane Von Furstenberg: Woman in Charge című film bemutatóján vett részt. Selma Blairt a kutyája, Scout is elkísérte.

Selma Blair, aki 2018 óta küzd sclerosis multiplexszel (MS), kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnt, amikor imádnivaló kutyájával - egy Red Fox labradorral - pózolt a fotósoknak. A Kegyetlen játékok sztárja egy fekete, félvállas, térdig sliccelt ruhát viselt, amelyhez hegyes orrú tűsarkút viselt. A színésznő remekül nézett ki, a fotók alapján nem mondanánk meg, hogy súlyos beteg.

Selma Blair
Selma Blair
Forrás: Getty Images via AFP

Diane Von Furstenberg dokumentumfilmjének bemutatója előtt Blairt megkérték, hogy nevezze meg azokat a nőket, akikre felnéz.

„Ó istenem, nagyon felnézek Paulina Porizkovára (egykori modell, írónő, színésznő - a szerk.). Nagyon jó barátom, és gyönyörű. Felnézek Diane Von Furstenbergre, tényleg, a kitartása és az ereje miatt, hogy mindig önmaga maradt. És nagyon sokan vannak még. (...) Mindenkit szeretek, aki maradandót alkot, függetlenül attól, hogy milyen a stílusa” — mondta a színésznő.

Selma Blair kutyája igazi társ

Bár Blair nem viszi magával minden vörös szőnyeges eseményre Scoutot, elismerte, hogy a kutyus nagyon sokat segít neki, függetlenebbnek érzi magát, mióta vele van.

„Mindig velem van. Ha izomgörcseim vannak, vagy gondom van a mozgással, Scout beáll a lábaim közé, segít felállni, és egyensúlyba kerülni" — mondta korábban. „Ez nagy szabadságot és biztonságot adott nekem.”

A színésznő 2018 végén a közösségi médiában jelentette be hogy sclerosis multiplexszel küzd. A betegség a központi idegrendszert támadja meg, megzavarva az információáramlást az agy és a test között.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.