Budavári Fülöp rákvörösre égett: meglátszik rajta a pólója nyoma - FOTÓ

Nap Budavári Fülöp UV-sugár leégés
Nagyon csúnyán leégett a Farm VIP egykori szereplője. Úgy tűnik, hogy Budavári Fülöp nem figyelt a fényvédelemre.

Budavári Fülöp Instagram-oldalán mutatta meg, hogy milyen pórul járt. A Farm VIP egykori szereplőjére ráégett a felsője. Valószínűleg most egy életre megtanulta, hogy a fényvédelem mennyire fontos.

Budavári Fülöp rákvörös lett
Budavári Fülöp rákvörös lett

Budavári Fülöp rákvörösre égett

A Farm VIP egykori szereplője bizonyára élvezi a nyarat és a napsütést is szereti, de talán a jövőben kicsit visszavesz a napfürdőzésből. Budavári Fülöp Instagram-oldalán mutatta meg, milyen eredménnyel zárult egy sugárzó napja: teljesen ráégett a felsője. A Kaliforniában élő celeb bizonyára egy életre megtanulta, hogy nem érdemes félvállról venni a fényvédelmet, ugyanis még azzal együtt is érhetnek bennünket csúnya balesetek, de anélkül garantált a rákvörösre égés.

A fájdalmas baklövést azonban nem takargatja, ahogy korábban arról is őszintén nyilatkozott, hogy milyen plasztikai műtéten esett már át: bőrfeszesítő beavatkozást végeztek rajta. "Kövér kisgyerekként sajnos kitágult a bőröm és emiatt a rengeteg edzés ellenére is vannak dolgok, amin nehezebb változtatni" - árulta el annak idején Fülöp azt, miért is vetette magát alá annak a műtétnek. Nem mindenki vállalja egyébként ilyen bátran azt, ha kés alá fekszik. Sok olyan sztár van, aki akkor sem hajlandó beismerni, nemcsak a génjeinek köszönheti kiváló kinézetét, ha egyértelműen látható, hogy egy ügyes sebész keze munkáját dicséri a fiatalos arc, vagy a karcsú forma. 

 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.