Dekoltázsnövelő tippek: a pici cici a múlté!

melltartó
Shutterstock/Copyright (c) 2016 AbElena/Shutterstock. No use without permission. -
dekoltázs mellformálás optikai növelés
A kis mellek sok fejfájást tudnak okozni a tulajdonosaiknak, pedig semmivel sem kevésbé nőies az, aki nem 90 D-s kosárban hordja őket! Ha mégis szeretnéd egy kicsit tuningolni a melleidet, olvasd el az alábbi dekoltázsnövelő cikkünket!

Sok nő küzd azzal az érzéssel, hogy melleik túl kicsik, és emiatt kevésbé vonzónak érzik magukat. De megnyugtatunk: felesleges plasztikai sebészetről gondolkozni és mellnövelő kapszulákat szedni. A jól karbantartott, feszes mell teljesen mindegy, hogy mekkora, és a férfiak nagy százalékát is hidegen hagyja a méret. Ha te mégis szükségét érzed, hogy nagyobbnak tűnjön a cicid, akkor néhány jól megválasztott ruhadarabbal és öltözködési trükkel egy-két kosárméretet magadra csalhatsz. 5 dekoltázsnövelő módszer következik!

dekoltázsnövelő
Dekoltázsnövelő módszerek, hogy jobban érezhesd magad a bőrödben
Forrás: Shutterstock/Tyshchenko Photography

1. Dekoltázsnövelő melltartó: ami mindig beválik

A push-up melltartó az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy a cicijeid nagyobbnak tűnjenek. Ezek a melltartók extra párnázással és speciális szabással emelik meg és formálják a kebleket, így azonnal teltebb hatást érhetsz el. Válassz olyan modellt, amely kényelmes és jól illeszkedik a testalkatodhoz.

2. Mélyen kivágott, alul húzott

A felül passzentos, alul bő szabás nagyítja a ciciket. A kis formákra tökéletes a szűk csőtop is. Ezt viselheted blézerrel, de nyári napokon magában is. Ha pedig push-up melltartóval dobod fel a formáidat, akkor is kivágott pólóval párosítsd, ha ugyanis nyakig takarod magad, akkor természetellenes lehet a dekoltázsod.

3. Minták és díszítések

A minták és díszítések is sokat segíthetnek. Válassz olyan felsőket, amelyek mellrésznél mintásak, fodrosak, masnisak vagy ráncoltak. Ezek a részletek vonzzák a tekintetet és nagyobbnak láttatják a melleidet. Különösen előnyösek lehetnek a vízszintes csíkok és a nagyobb minták.

4. Világos színek és fényes anyagok

A világos színek és fényes anyagok is nagyobb hatást kelthetnek. Próbálj ki fehér, pasztell vagy élénk színű felsőket, amelyek visszaverik a fényt és teltebb hatást keltenek. A szatén, selyem vagy bársony anyagok különösen jól működnek a kis ciciken.

5. Nyitott hátú ruhadarabok

Ha pici a cicid, de mégsem akarsz optikai tuninghoz folyamodni, akkor hangsúlyozd más testrészeidet. A hátul mélyen kivágott felsők ugyanolyan szexisek, mint a látványosan dekoltáltak, csak így egy másik testrészedre helyezed a hangsúlyt. Ugyanilyen jó tipp, ha a derekadat erősíted meg egy övvel, hiszen így kerekdedebbnek tűnik majd az alakod.

Akárhogy is döntesz, ne feledd, hogy a legfontosabb az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és magabiztos legyél. A divat és az öltözködés csupán eszközök, amelyek segítenek kiemelni a szépségedet, de nem ezek fogják meghatározni az értékeidet. Sokkal többet ér egy szép mosoly, és egy kellemes személyiség, mint egy nagy mell!

Ha pedig további tippekre lennél kíváncsi, nézd meg alábbi videót:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.