Ezt próbáld ki: egyszerű trükktől olvad le a hasi zsír, edzőterembe se kell menni

Woman,Stepping,On,Floor,Scale,And,Measuring,Tape,At,Home,
mérleg fogyás diéta
Shutterstock/Copyright (c) 2024 New Africa/Shutterstock. No use without permission. - New Africa
fogyás séta hasi zsír testmozgás
Csak rád és egy új rutin kialakítására van szükség, semmit sem kell vásárolni! Ha elszánt vagy, még ezen a nyáron formába jöhetsz, gyorsan le fog olvadni a hasi zsír.

A hasi zsír eltávolítása a diétázók mumusa. Csakhogy, egy egyszerű, ám annál következetesebb szokással hatékonyan meg lehet szabadulni a feleslegtől! Egy TikTok-felhasználó megmutatta, nála milyen látványos változást hozott ez a trükk.

edzés, mozgás, testmozgás, életmódváltás, edzőterem, gym, hasi zsír
Egyszerű trükkel megszabadulhatsz a hasi zsírtól
Forrás: Shutterstock

Így szabadulj meg a hasi zsírtól

Egy 114 kilós férfi mutatta meg, mennyit változott a teste 30 nap leforgása alatt, miután beiktatta azt a szokást az életébe, hogy minden nap megtesz 10.000 lépést. A férfi azt mondja, közel 12 kiló zsír olvadt le róla, és mindez csak a sétának köszönhető, amelyhez ő futópadot használt! A felvételén látszik, hogy a fogyókúrás hónap végére jelentősen laposabb lett a hasa, de persze mindenhonnan vesztett súlyt, sőt még az arca is vékonyabb lett.

Érdemes hozzátenni, hogy ez az eredmény akkor tartható fenn, ha az ember egészséges és kiegyensúlyozott étrendet követ. Miután a férfi leleplezte átalakulását, az internetezők elárasztották ámuldozó kommentekkel. Volt olyan hozzászóló, aki megerősítette a módszert. Mint kifejtette, ő 20.000 lépést tett meg fél éven át minden nap, aminek köszöngetően 30 kilótól sikerült megszabadulnia.

Minden felnőtt számára javasolt a rendszeres testmozgás. A hivatalos ajánlás szerint átlagosan heti 150-300 perc időtartamú, közepes intenzitású vagy heti 75-150 perc erős intenzitású fizikai aktivitás vagy ezek egyenértékű kombinációja ajánlott. A közepes intenzitású mozgás lehet például séta is, ami napi bontásban alig több mint 20 percet jelent, így a legtöbben könnyedén, áldozathozatal nélkül be tudják iktatni a napi rutinjukba.

Futás vagy gyaloglás? Melyiket válasszuk, ha fogyni szeretnénk?

A futás és a gyaloglás azok a mozgásformák, amiket a figyni vágyók előszeretettel választanak. Egyrészt azért, mert könnyen elérhetőek, olcsók, gyorsan bele lehet kezdeni, és bizonyítottan hatásosak. Abban azonban nincs mindig egyetértés, hogy melyik a hasznosabb az eredmények eléréséhez. Az biztos, hogy mindkettő fokozza az anyagcserét, javítja a szív- és érrendszeri egészséget, erősíti az izmokat egyéb egészségügyi előnyök mellett. De melyiket válasszuk? Ezt árulták el a tanulmányok.

Nézd meg, milyen látványos az átalakulása:

@caloriecountingclub What happens when you walk 10,000 steps every day, for 30 days? This 👇🏻 26 pounds of fat melted off by walking 10,000 steps everyday. When it comes to losing weight, making sure you walk 10,000 steps (or as close as you can) is very important. So, if you are trying to lose weight and drop belly fat? Make sure you get your 10,000 steps in and walk the weight off! Off you go then, get started with your steps and kickstart your weight loss transformation. #weightloss #10kstepsaday #fatloss #weightlosstransformation #weightlossmotivation #weightlossinspiration #bellyfatworkout #bellyfatburner ♬ Lazy Holiday_Loop / Lo-Fi, Chill, Urban / Fashion, OOTD, Beauty, Cooking, Couple, Dating, DIY, Lifestyle / #trending #fyp #viral(1157211) - Ney

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.