"Koccintsunk a szemétládákra" - Kate Beckinsale végérvényesen kiborult

Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
kórház fogyás Kate Beckinsale beszólás
A színésznőnek sokkal nagyobb problémái vannak annál, hogy éppen hány kilót nyom. Kate Beckinsale kiborult, amiért fogyása miatt támadják.

Kate Beckinsale hat hetet töltött kórházban, amely során nagyon lefogyott. Ha ez nem lenne elég, a súlyvesztése miatt durva támadásokat is kapott, amelyekből most lett végleg elege!

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale színésznőnek támogatásra van szüksége. (Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain)

Kate Beckinsale kiborult

Koccintsunk a szemétládákra, koccintsunk a seggfejekre!

– írta az 50 éves színésznő, miután egy posztja alatt, melyben falatnyi bugyiban és áttetsző rózsaszín pólóban pózolt, megjelentek a trollok. Bár rajongói többnyire dögösnek látják a celebet, akadt, aki beszólt neki, amiért lapos lett a feneke és elvesztette formáit. A színésznő ezután nyomdafestéket nem tűrő szavakat is használt arra, hogy mivel kellene foglalkoznia kritikusainak az ő popsija helyett.

A celeb nemrégiben azt is felfedte, hogy az év elején stroke-ban elhunyt a nevelőapja, ami nagyon megrázta, ráadásul az édesanyjáról kiderült, hogy negyedik stádiumú rákkal küzd. 

A sok rossz hír hatására stresszes lett, ami miatt sokat fogyott és vért hányt, ezért kórházba került.

 Beckinsale elmondta, hathetes kórházi tartózkodása alatt „nagyon nehezen ment neki az evés,” ami hozzájárult ahhoz, hogy még vékonyabb lett.

A színésznő nem először rémiszti meg rajongóit. Márciusban nagy feltűnést keltett, amikor egy kórházi ágyból posztolt, miközben édesanyját köszöntötte fel születésnapja és anyák napja alkalmából. Akkor azonban hiába faggatták, semmit sem árult el a kórházi tartózkodásáról és betegsége természetéről.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.