Daganatot találtak Kris Jennernél: Kim Kardashian édesanyját meg kell operálni

Kris Jenner
Getty Images/The 2024 Met Gala - Dia Dipasupil
A Kardashian klán Kris Jenner daganat petefészek
„Egy fejezet most lezárul" - mondta a 68 éves sztár. Kris Jenner bevallotta, hogy érzelmileg nagyon megviseli a dolog.

Kris Jenner műtétre készül, miután az orvosok daganatot találtak a petefészkén. A The Kardashians című valóságshow e heti epizódjában osztotta meg a hírt élettársával, Corey Gamble-lel és lányaival, Kimmel, Khloéval és Kendallal.

Kris Jenner
Kris Jennernél daganatot találtak
Forrás: Getty Images/The 2024 Met Gala

„El akarok mondani nektek valamit... Elmentem az orvoshoz, és megvolt a vizsgálat" - mondja, mielőtt sírva fakadt volna. „Találtak egy cisztát és egy kis tumort a petefészkemben. Az orvos azt mondta, hogy el kell távolítani a szervet, és ez nagyon elszomorított. Ott fogant meg az összes gyerekem, ott fejlődtek a pocakomban. Szóval ez szent hely számomra."

Kim Kardashian is rendkívül szomorú az édesanyja miatt, bevallotta, hogy el sem tudja képzelni, min mehet keresztül, vagy mennyire félhet a műtét miatt. Khloé ezután felhívta a húgát, Kourtney-t telefonon, hogy Kris neki is elmondhassa a hírt.

„Teljesen megértem, mit érez az anyukám, mert én is így éreznék" - mondta Kourtney. „Ez a női ereje, és ez nem azt jelenti, hogy elveszi tőle azt, aki, vagy amit átélt, de érzem azt, amire gondol."

Kris sírás közben azt is elmondta, hogy ez annak a jele, hogy öregszik, és hogy lezárult az életének egy szakasza. „Ez egy egész fejezet, ami lezárult" - mondta.

Kim Kardashian ezután azzal dobta fel a hangulatot, hogy kitalálta, rendezzenek búcsúbulit a petefészkeknek.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.