Kylie Minogue kortalan: ez az énekesnő örök fiatalságának titka

Kylie Minogue
Getty Images/Darren Gerrish -
módszer fiatalság Kylie Minogue titok
A gyönyörű énekesnő 56 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Kylie Minogue évtizedeket tagadhatna le korából, most kiderül, mi az örök fiatalságának titka.

Kylie Minogue énekesnő már 56 éves, de ezt senki nem mondaná meg róla. Sokat tesz azért, hogy évtizedeket tagadhasson le korából, és most meg is osztotta, hogy miért nem öregszik. Az évek telnek, Kylie Minogue pedig ugyanúgy néz ki, hát ezért!

Kylie Minogue
Kylie Minogue 56 évesen is letagadhat évtizedeket
Forrás: Getty Images for The Met Museum//Cindy Ord/MG24

Kylie Minogue örök fiatalságának titka

Kylie Minogue hihetetlenül sikeres ausztrál énekesnő, akinek az ugródeszkát 17 évesen a világ egyik leghosszabban futó szappanoperája, a Szomszédok (Neighbours) című ausztrál sorozat jelentette. Gyorsan áttért azonban az éneklésre, karrierje pedig stabilan felfelé ível. Népszerűsége tehát annyira változatlan, mint a kinézete. Az énekesnőn ugyanis egyáltalán nem látszik a kora. Már betöltötte az 56. életévét, de még mindig letagadhatna évtizedeket. Szerencsére korábban már megosztotta, hogy miket tesz azért, hogy megőrizze fiatalságát. 

"Mondhatom, hogy egy csapat kell hozzá. Én nem így kelek ki az ágyból" - viccelődött egy tévéinterjúban Kylie Minogue. Azért megosztotta azokat az alap szépségápolási szabályokat, amiket ő mindig betart:

  • Fényvédő.
  • Tisztítás egy olyan anyagú kendővel, mint a muszlin.
  • Egy jó bőrgyógyász, évi egy-két kezelés.

Hozzátette, a munkája miatt ő rengeteget sminkel, de esze ágában sincs soha anélkül lefeküdni, hogy lemosná, még akkor sem, ha nagyon fáradt. Az is kiderült, hogy az énekesnő bizony nagyon szereti megünnepelni a születésnapokat, de a korával önmagában egyáltalán nem foglalkozik. 

Kylie Minogue nem rajong a testmozgásért

Ebben talán nem kell követnünk az énekesnőt, ugyanis korábban bevallotta, hogy ő "szinte soha nem edz". Jó magyarázata van azonban erre, ugyanis állandóan úton van. "Nem igazán edzek, de állandóan úton vagyok" - árulta el. Néha-néha azért elmegy egy-egy pilatesre, de egyébként nem olyan megszállott, mint egykor volt. Korábban ugyanis rajongott a testmozgásért. "Imádtam az aerobikot" - mondta. "Mindenhová ezzel az otthoni edzéses VHS-kazettával utaztam, és ezt tettem be a szállodai szobákban." 

Az énekesnő néhány évvel ezelőtt alacsony glikémiás indexű (low-GI) diétába kezdett. Ez olyan ételek fogyasztását jelenti, amelyek nem emelik meg túlságosan a vércukorszintet, és olyan dolgokat tartalmaz, mint a diófélék, magvak, teljes kiőrlésű gabonafélék, lencse és bab. Ezek az ételek lassabban szívódnak fel, így hosszabb ideig érzi jóllakottnak magát az ember.

Kylie Minogue ezek szerint nem alkalmaz olyan bizarr módszereket a fiatalságának megőrzésére, mint más sztárok. Kim Kardashian és Jennifer Lopez lazacspermával veszi fel a harcot az öregedés ellen, de nem ők az egyetlenek, akik szinte bármit hajlandóak kipróbálni, ha az az eljárás azt ígéri, eltűnteti a ráncokat. Jennifer Lopez, Demi Moore és Gwyneth Paltrow mind olyan színésznők, akik egészen hajmeresztő terápiákat is alkalmaztak már

Nézd meg legutóbbi videójában, és győződj meg magad arról, hogy Kylie Minogue nem öregszik
 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.