Merevedési zavar: ezért ne igyon a pasid alkoholt a kánikulában

sör, férfiak, ivás, merevedés
Shutterstock/George Rudy -
férfiasság alkoholfogyasztás erekciós probléma
Az alkohol károsan hat a potenciára, különösen a sör. A forróságban érdemes tartózkodni tőle, ha el akarjátok kerülni a merevedési zavar problémáját.

Kiran Jones, az Oxford Online Pharmacy klinikai gyógyszerésze felhívta a nyaralók figyelmét, hogy a kánikulában inkább vizet igyanak, mint sört, hogy elkerüljék az alkoholfogyasztás férfiasságukra ható negatív következményeit. Az alkohol erekcióromboló hatásai miatt könnyen előfordulhat merevedési zavar, ezért érdemes óvatosnak lenni és mértékkel fogyasztani a nyáron sokkal könnyebben csúszó sört.

merevedési zavar
A merevedési zavar elkerülése érdekében söröskorsó helyett jobb, ha a vizespohár után nyúl a pasid. 
Forrás: Shutterstock/Andrii Iemelianenko

Merevedési zavar: a pasid jobban teszi, ha kánikulában tartózkodik az alkoholfogyasztástól

Az orvosok szerint a medencénél a jéghideg sörrel való felfrissülés valójában kiszáradáshoz vezethet, és a férfiak ennek negatív következményét könnyen érzékelhetik a hálószobai teljesítményükben. A dehidratált állapotra a szervezeted úgy reagál, hogy kevesebb vörösvértestet és plazmát termel, ami a megfelelő véráramláshoz, így a megfelelő erekcióhoz is szükséges. 

Az erek beszűkülnek a folyadék megőrzése érdekében, csökkentve a péniszbe jutó vér mennyiségét, ami problémákat okoz az erekció elérésében vagy fenntartásában.

Kiran Jones, az Oxford Online Pharmacy klinikai gyógyszerésze felszólította a nyaraló férfiakat, hogy az alkoholfogyasztás helyett inkább vizet igyanak kánikula idején, hogy elkerüljék az alkohol erekcióromboló hatását. Kiran Jones szerint a forró időjárás a kiszáradáson felül hőgutát is eredményezhet, ha valaki nem vigyáz magára megfelelően. Tehát bármennyire is csábító, több szempontból is érdemes a párodnak nemet mondania a sörre, különben a nyaralás estéin lehet, hogy a lepedőgyűrés helyett csak egymást nézitek majd. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.