Vera Wang úgy öregszik, mint a jó bor — Ragyogott a 75. születésnapi partiján

Vera Wang
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
örök fiatalság Vera Wang születésnap
A divattervező hétvégén ünnepelte 75. születésnapját. A jeles alkalomból pedig újra megmutatta, hogy rajta nem fog az idő — exkluzív partiján két elegáns estélyit is viselt Vera Wang.

A legendás divattervező június 27-én töltötte be 75. életévét, ez alkalomból pedig hatalmas bulit csapott. Vera Wang több videót is megosztott az eseményről.

Vera Wang
75 évs lett Vera Wang
Forrás: Getty Images via AFP

Vera Wang két gyönyörű ruhát is viselt az estélyen: először egy fekete, pánt és derékrész nélküli darabot, később pedig egy fehér, mélyen dekoltált ruhát húzott, amiben végigtáncolta az estét. Mindkét darab kiegészítője egy fehér műszőrme volt.

A felvételeket látva a divattervező követőinek leesett az álla, nem akarták elhinni, hogy Wang 75 éves. Több kommentelő is arra volt kíváncsi, mitől ilyen fiatalos, hiszen nem 75-nek hanem 30-nak néz ki.

Vera Wang fiatalságának titka

Nem ez az első alkalom, hogy Vera Wang ámulatba ejti az internet népét. Követői már régen könyörögtek a divattervező szépségápolási tippjeiért és étrendjéért. 2022-ben aztán végre egy interjúban elárult ezt-azt. Nagyon fontos számára a minőségi alvás, mindig nagyon ügyel arra, hogy kipihenje magát. Emellettt pedig minden nap végén megiszik egy vodkás koktélt - ez segíti abban, hogy letegye a munkát, és magánéleti üzemmódba kapcsoljon. Az étkezéssel nem foglalkozik különösebben, azt fogyasztja, amihez éppen kedve van: előfordul, hogy két hétig csak Mekit rendel, aztán átáll valami másra.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.