Bruce Willis lánya információkat osztott meg a demenciával küzdő színészről: így van most

Celebrity Sightings in New York City - February 6, 2018
GC Images/Celebrity Sightings in New York City - February 6, 2018 - Robert Kamau
Rumer Willis Bruce Willis demencia
Rumer Willis az Instagram-oldalán tartott kérdez-feleleket, és sok mindenről őszintén beszélt a rajongóival. Például arról is, hogy van a demenciával küzdő édesapja, Bruce Willis.

Bruce Willis lánya, Rumer az Instagram-oldalán válaszolt a rajongók kérdéseire, a többi között az édesapjáról és a szerelmi életéről is. A lány elárulta, hogy van most a demenciával küzdő színész.

Bruce Willis
Bruce Willis állapotáról osztott meg friss híreket a lánya
Forrás: WireImage

Bruce Willis lánya friss információkat közölt a színész állapotáról

A 36 éves Rumer Willis őszintén válaszolt a rajongói által feltett kérdésekre az Instagram-oldalán. Nem meglepő módon édesapja, Bruce Willis állapota is aggasztotta a felhasználókat, és Rumer örömmel, bár szűkszavúan adott tájékoztatást arról, hogyan van most a demenciával küzdő színész. 

Hogy van az apukád?

- kérdezte a rajongó. „Nagyszerűen van. Annyira szeretem őt. Köszönöm" - írta Rumer édesapjáról. Több mint két évvel ezelőtt osztották meg a világgal Bruce Willis egészségi állapotáról szóló szomorú híreket, majd 2022-ben bejelentették, hogy az akciósztár visszavonul a színészettől miután afáziát diagnosztizáltak nála, egy olyan agyi rendellenességet, amely megfosztja az embert a kommunikációs képességétől. Ezután egy újabb lesújtó diagnózis érkezett: frontotemporális demencia. A színészről azóta egyre szomorúbb információk látnak napvilágot, nemrég egy bennfentes arról beszélt, hogy Bruce Willis már fel sem ismeri egykori feleségét, Demi Moore-t. „Beszédzavara egyre súlyosabb. Manapság a családja egy-egy pillantásból érzékeli, hogy mit mond, vagy mire van szüksége" - tette hozzá a bennfentes. A családja persze mindenben támogatja a színészt, szorosan összezárnak és annyi időt töltenek együtt, amennyit csak lehet.

Rumer Willis az édesapja állapota mellett a magánéletéről is osztott meg friss információkat a rajongókkal. Kiderült, hogy gyereke apjával már nincsenek együtt. „Egyedülálló anyuka vagyok" - írta egy kérdésre Rumer. Egyelőre nem tudni, hogy a pár - akik 2022-ben kezdtek randizni, és még decemberben kiderült, hogy közös gyereket várnak - mikor vált el egymástól. Az utolsó közös bejegyzésük az Instagramon júniusban volt apák napja alkalmából, amelyben Rumer ezt írta: „Derek, Lou olyan szerencsés, hogy olyan apukája van, aki ennyire szereti őt. Annyira hálás vagyok, hogy van egy olyan apukája, aki bátorítja és segíti őt a játékban, és megtanítja neki, hogy nem baj, ha koszos és mezítláb szaladgál a fűben. Boldog apák napját."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.