Jennifer Garnerben vihar pusztít - Kollégája megható vallomása a színésznőről

Jennifer Garner
Getty Images/Gilbert Flores -
edzés színésznő Jennifer Garner
A színésznő keményen készült a karakteréhez szükséges fizikai kihívásokra. Jennifer Garner edzésrutinja funkcionális gyakorlatokat, erőnléti edzéseket és kardiót is tartalmazott.

A színésznő elmondta, hogy az edzés célja az volt, hogy felkészüljön a karakteréhez szükséges fizikai kihívásokra. Jennifer Garner részletesen beszélt a rutinjáról, amely magában foglalta a funkcionális edzéseket, erőnléti gyakorlatokat és kardiót.

Jennifer Garner
Jennifer Garner rengeteget edzett, hogy csúcsformába kerüljön a Deadpool & Rozsomák film forgatására
Forrás: Getty Images

Jennifer Garner fárasztó edzési rutinja

Az 52 éves színésznő bomba formában van. A közzétett videójában megmutatta követőinek, hogy mennyi edzést igényelt a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével futó nagy sikerű film harci jelenetére való felkészülés. „2004 óta nem vettem fel Elektra saitjait. Fitt voltam, de nem marvel fitt”.  Garner megjegyezte, hogy hetente háromszor bokszolt, és sok-sok Peloton-edzést végzett hogy újra a legjobb formáját tudja nyújtani a film forgatásán. Az edzések során az állóképesség és a fizikai erő növelésére összpontosított, hogy megfeleljen a filmes szerep követelményeinek. Hangsúlyozta, hogy a rendszeres edzés nemcsak a fizikai teljesítményét javította, hanem mentálisan is felkészítették őt. A kemény és fárasztó edzések segítettek az önbizalmának növelésében és az energiaszintjének fenntartásában a forgatások során. Az edzésről való beszámolója azt is tükrözi, hogy a megfelelő felkészülés elengedhetetlen a nagy produkciókban való sikeres szerepléshez.

Barátai és követői a videó alatt rengeteg kommentben dicsérték Garner edzését és atletikusságát: „Istentelenül kemény vagy” - írta Olivia Wilde, míg trénere, Beth Nicely hozzátette: „Igazi akcióhős vagy, igazi inspiráció. Nagyon büszke vagyok rád!!!" A nézők úgy vélik, hogy Garner harci jelenete lenyűgöző.

Nemrég filmbeli szereplőtársa Ryan Reynolds is tisztelgett Garner előtt az Instagram oldalán.

„Jennifer Garner fekete öves kedvességből, belül pedig egy könyörtelen vihar dúl, ami a bosszúért kiált” – írta. „Már kétszer dolgoztam Jennel. Minden filmhez teljesen különböző készségeket hoz, de egy dolgot nem tud elrejteni… Nem számít, mennyire tehetséges valaki, az emberséget nem lehet eltitkolni. Ő nemcsak az egyik kedvenc előadóművészem, hanem az egyik kedvenc emberem is. Szeretem őt, és mindig tartozni fogok neki egy szívességgel. Vagy ötössel. Milyen klassz nő. #ElektraForever.”

A Deadpool & Rozsomák film előzetesét itt tudod megnézni:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.